Tehnički kutak > Tuning skutera

stage 6 r1200

<< < (3/6) > >>

R@kija:
Zato se mjenajmo ja ti dam shota i jos love da kupis veci karb hh  :toothy3: :toothy3:

doritos:

--- Citat: rakitje00 - 23 Siječanj, 2010, 15:42:17 ---Zato se mjenajmo ja ti dam shota i jos love da kupis veci karb hh  :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---
...lopovu... :laughing7:

aprilija top:
ma kaj je pre jak samo deri stavi kod glavnog nosaca par podloski i duze sarafe di se veze na blok da je spuh vise prema van i stat ce sve stari tip hladenja(plastike) to su price da ce se poderat to moze vozit gro al se treba ustelat lako tpr ustelat s nardom ili shotom kad je taj spuh raden za taj kit a ko zna nastelat motor a zadnja seljacina moze raec da ce ga rastrgat.

vanjossi:
Znaci ja sam seljacina, joj joj joj
gdje sam ja napisao da ga je teško ustelat, i vozi to
pa ajde kad si majstor koje su to stare plastike hladenja? Jer ako se te rezu opet se gubi zrak,auspuh preruzno stoji na skutu i nemoze se nikakva sajba jer je sada na rupama.
Da je vodeno stalker bio bi predobar.
@rakitje nisam uzeo taj spuh

giannelli:

--- Citat: SPecial - 23 Siječanj, 2010, 15:30:46 ---Pa je previse otvoren za taj kit?
Previse ga razvrtava?
Pitam jer me zanima,ne bezveze.

--- Kraj citata ---
kakav si ti lik boze moj, ne nego ga gusi i ne giba s mjesta pa mu ne odgovara spuh. NOT!

naravno da ga vrti visoko pa nece trajat drugo, sto jos moze bit?  :angry7:

@vanjossi, jel mos na pm javit ciji je to spuh hoce ga prodavat, ili si samo posudio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju