Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc molim,lojtung nece van..

<< < (8/9) > >>

SPecial:
Ja sprijecim spricanje tako da ne punim posudu do vrha   :laughing7: :laughing7:
A posudica je pod atmosferskim tlakom jer ima rupicu koja sluzi bas za ijednacavanje tlakova,gumica je unutra,da ulje kroz tu rupicu ne ciri van.

franko666:
pokusat cu jos jednom,napola napunit posudu i pola gumu pa zasarafit...,sinoc mi je procurilo ulje na klijestima ali  se RUCKA KOCNICE NE DIZE...,,bez obzira ljudi puno hvala

fatal1ty:
meni je na aeroxu bilo puno teže napumpati zadnju kočnicu i puno manji je bio pritisak jer je i sam lajtung puno duži od prednjeg....prednji lajtung 2-3 minute odzračivanje,a zadnji po 10-15min...

i bilo mi je recimo lakše kad sam skinuo ručkicu i sam rukom stiskao onaj klipić s federom ( više ga možeš gurnuti )

vanjossi:

--- Citat: fatal1ty - 26 Siječanj, 2010, 13:01:46 ---meni je na aeroxu bilo puno teže napumpati zadnju kočnicu i puno manji je bio pritisak jer je i sam lajtung puno duži od prednjeg....prednji lajtung 2-3 minute odzračivanje,a zadnji po 10-15min...

i bilo mi je recimo lakše kad sam skinuo ručkicu i sam rukom stiskao onaj klipić s federom ( više ga možeš gurnuti )

--- Kraj citata ---
nek ti izleti taj feder ba mozes bacit pumpu  :toothy9:

SPecial:
Ako ti je preko noci iscurilo ulje iz posudice,ili je masna znaci da ti negdje pusta,nisi dobro zavidao isl.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju