Tehnički kutak > Tehnička pitanja
walbro karb spajanje??
sven_vx:
zanima me kako da rijesim one dvije cjevcice za hladenje koje idu u casicu karba?znaci na original karbu od vx-a te dvije cijevcice idu dolje u casicu,ali na walbro karbu nema ulaza za te dvije cjevcice..dali ih treba brikat ili sta da napravim??
X-Spirit:
Pa onaj tko ti je prodao karb ocito ti nije poslao konektor od karba u koji se spajaju crijeva...
Pretpostavljam da znas otkud idu crijeva u karb, pa samo spoji crijevom ta 2 spoja...
sven_vx:
--- Citat: X-Spirit - 22 Siječanj, 2010, 16:54:15 ---Pa onaj tko ti je prodao karb ocito ti nije poslao konektor od karba u koji se spajaju crijeva...
Pretpostavljam da znas otkud idu crijeva u karb, pa samo spoji crijevom ta 2 spoja...
--- Kraj citata ---
na walbro karbu nema utora za te dvije cjevcice koje sluze za hladenje..ja sam ih zacepio sa sarafima i spojio sve normalno kako treba..kroz jednu od tih cjevcica prolazi antizfir u karb..a kroz drugu odlazi antifriz iz karba..
zvao sam njih par i rekli su mi da ih prebrikam ili da ih zacepim sa necime..ali malo mi je to sumnjivo posto voda prolazi kroz njih u karb,da se ne sjebe nes.. :icon_scratch:
sven_vx:
rijeseno..treba samo cijevcicu koja ide iz glave u karb spojit direkt na glavu i to je to.. :icon_thumright: :hello:
SPecial:
Zasto bi se karb hladio? Zanima me,jer sam ja uvijek mislio da se tezi ka tome da se karb zagrije,a ne ohladi,pa me zanima. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju