Tehnički kutak > Tuning skutera
POMOC-200VXR!!!!
Ante712:
Granicu(4T) fino ti to objasnjavas...al nemora to biti...bolje da odvede motor na servis...da se nebi desilo ono sto je meni ispred kuce neki dan necemo rec sto smo mjenjali....hehe....doc cu ja kuci za koji dan...
a ti rodijace probaj sa filterom prvo ga samponom operi pa poslje pomjesaj benzina i malo ulja operi ga u tome nakon toga iscjedi propusi ga komprimiranim zrakom...i pusti da se osusi....to ja tjedno radim hehe....nego moguce je da je nesto u deklu koce znat...eno granicu tebi je puko koji zubac na remenu pa se isto osjetio na polasku trokić...kad si stavio novi remen sve ok....nego ti ako ti je tlaka na servis jos gonit otvori deklo pa vidi kakva je situacija...ako budes primoran ćeraj rode u kavode:)
pozdrav
VXR FREAK
-lee-:
JA SAM MU JUCER POPODNE PROMIJENIO ULJE ,POGLEDO FILTER ZRAKA ON JE U REDU,POGLEDO KARBURATOR I OCISTIO,I MOTOR JE NAKON TOGA ISO SUPER,NIJE TROKIRO,SAMO KAD SAM GA PALIO PONEKAD ALNASER NIJE VERGLO ALI SAM JA MOTOR MALO POMAKEO NAPRIJED NAZAD I ON JE UPALIO TAKO SVAKI PUT.DANAS CIJELI DAN DOBO IDE I NAVECER SPREMEM SE ZA VAN KAD ONO ON POCEO TEZE PALIT I TROKIRA SVAKO MALO,JEDVA DA VOZI,PA SAD VISE NEZNAM, STVARNO STA JE,AKO ZNATE ZA NESTO STO BI MOGLO BIT RECITE.
HVALA!!!!!!
Nikon:
svicica
-lee-:
promijenio sam i svjecicu
Nikon:
jesi stavia svicicu sa rezistoron?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju