Tehnički kutak > Tuning skutera

TP Due+ vs. TPR

<< < (5/20) > >>

3alfa3:

--- Citat: Pupo - 21 Siječanj, 2010, 18:18:25 ---Al gle sad ovu situaciju, malo se vozaš pa staneš (parkiraš na piće), pa opet pališ alu i moraš čekat da se ugrije a gus pali i teraj, još uvijek je topal :D

--- Kraj citata ---

Najgora situacija. Gle zasto:

Stanes sa zagrijanim gusom. Odes na pice i zadrzis se 15 ili vise minuta. Vratis se nazad, a temperatura cilindra recimo malo manje od pola radne temp. Ali, voda u kileru je dosta haldnija i trenutno po paljenju skoro do kraja ohladi cilindar.
A onda se gus dulje grije od alu  :icon_tongue:

To sam sa Narxom prije 2-3 godine usporedjivao. On je imao 2+, a ja repliku. A zagrijavanje je kod njega trajalo cijelu vjecnost. btw, imao je i Stage6 mjerac temperature vode (mjerio je na glavi motora) pa smo imali i brojke da potvrde teoriju.

nrg extreme:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Siječanj, 2010, 22:25:28 ---Najgora situacija. Gle zasto:

Stanes sa zagrijanim gusom. Odes na pice i zadrzis se 15 ili vise minuta. Vratis se nazad, a temperatura cilindra recimo malo manje od pola radne temp. Ali, voda u kileru je dosta haldnija i trenutno po paljenju skoro do kraja ohladi cilindar.
A onda se gus dulje grije od alu  :icon_tongue:

To sam sa Narxom prije 2-3 godine usporedjivao. On je imao 2+, a ja repliku. A zagrijavanje je kod njega trajalo cijelu vjecnost. btw, imao je i Stage6 mjerac temperature vode (mjerio je na glavi motora) pa smo imali i brojke da potvrde teoriju.

--- Kraj citata ---
Pa šta nebi termostat trebo uskočit u toj situaciji?ako ga ima. :icon_biggrin: :icon_biggrin:

interceptor:

--- Citat: speed - 21 Siječanj, 2010, 21:43:38 ---to zacvika ljudima koji slazu tek toliko da slazu :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
pa vidiš da je kolega tek novi na forumu i da zna šta radi i kako sve radi ne bi ovdje pitao, a po meni najgore je kad početnici uzmu alu kit, naravno održavaju ga kao i serijalu i nakon 500 km samo sjevne iz mašine CVIK !! i onda fino uzmeš kit (najčešće to bude mhr replica, jer klinci se definitivno pale na ime malossi) i baciš cca 1800 kn u smjeće..  :icon_thumright:

Pupo:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Siječanj, 2010, 22:25:28 ---Najgora situacija. Gle zasto:

--- Kraj citata ---

Po tome, termostat ubije gus mašine jer pušta na jednoj temperaturi?

3alfa3:

--- Citat: Pupo - 21 Siječanj, 2010, 22:45:38 ---Po tome, termostat ubije gus mašine jer pušta na jednoj temperaturi?

--- Kraj citata ---

Termostat ima vrlo veliku tromost i ne pusta odjednom. On polako otvara kako se temperatura dize.

Evo grafikona kako on otvara:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju