Tehnički kutak > Tuning skutera
koj kit-u na gileru
P.A.L.A.C:
--- Citat: Benjamin - 11 Srpanj, 2007, 12:40:34 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 11 Srpanj, 2007, 11:42:30 ---da obavezno bar 17.5 frgu al bilo bi pozeljno i 19 jer je AC.
sto se tice spuha to je sranje bolje si nabavi neki polovni al malo jaci spuh.
--- Kraj citata ---
Dosta je 17.5.Ne pregrijava se dizna oko 80-82 i nikakvih problema.Preradis za silu hladenje.Imas sve o mom motoru pod projektima.
I ja i kolega se vozimo sa 17.5 i nikad nikakvi problemi i kad je vani 35+.
--- Kraj citata ---
ma ne kazem ja to ima i moj frend na stalkeru 17.5 full base setup, al ako moze uzet 19 zasto ne :icon_biggrin:
Benjamin:
--- Citat: P.A.L.A.C - 11 Srpanj, 2007, 12:57:42 ---
--- Citat: Benjamin - 11 Srpanj, 2007, 12:40:34 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 11 Srpanj, 2007, 11:42:30 ---da obavezno bar 17.5 frgu al bilo bi pozeljno i 19 jer je AC.
sto se tice spuha to je sranje bolje si nabavi neki polovni al malo jaci spuh.
--- Kraj citata ---
Dosta je 17.5.Ne pregrijava se dizna oko 80-82 i nikakvih problema.Preradis za silu hladenje.Imas sve o mom motoru pod projektima.
I ja i kolega se vozimo sa 17.5 i nikad nikakvi problemi i kad je vani 35+.
--- Kraj citata ---
ma ne kazem ja to ima i moj frend na stalkeru 17.5 full base setup, al ako moze uzet 19 zasto ne :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
A jedino to.Onda jos natrupijati cilindar i sve sloziti kak spada i to je poso onda.Onda iz bas kita napraviti midrace. :toothy9:
ICEE:
frga je seriska gore 17,5 dakle na nju treba taviti diznu 80-82 pošto imam multivar gore dali da ostavim rolice 7,2 ili da stavim teže federi na kuplungu su plavi to sam dobio uz lea tt ili treba staviti tvđe
ICEE:
što je po vama bolje malossi gus ili tt dakle brže bolje i trajnije
Benjamin:
--- Citat: ICEE - 11 Srpanj, 2007, 13:21:21 ---što je po vama bolje malossi gus ili tt dakle brže bolje i trajnije
--- Kraj citata ---
Po meni Je Top Performance Trophy bolji.Kaj nije serijska frga inace 12 ko na stalkeru?Ak je 17.5 onda dobro.Za rolice moras vidjeti kad sklopis to sve kak ce ti se ponasati.Neznam sad tocno radi multivara za orginal variomat ti idu 4.6g.Ja imam crvene na kvacilu i crvnei centralni to mi se pokazalo najoptimalnije za stunt.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju