Tehnički kutak > Tuning skutera

problem-gašenje->piaggio

(1/3) > >>

libje:
piaggio liberty, serijala....
upalim ga i kad mu stalno držim gas sve je u redu, ali ako padne na ler ugasi se odmah (iako nije pomjeran šarfić lera), a ako mu iza toga dodam gas samo se zvuk stiša kao da se uguši i jenostavno se ugasi
helpppp
 :help: :help:

vanjossi:
jesi nesto prčkao po njemu, ili ti se to odjednom događa. u 99% slucajeva je da nesto diras i ne radi vise kako treba. pogledaj filter zraka da nije prljav a u krajnjem slucaju povecaj ler gas.

dhorvat:
Prvo pogledaj da ti nije svjećica odšerafljena  :toothy12: (to radim još od kad mi je prvi i drugi put "zacvikala mašina" a zapravo mi je lulica otpala ili se svjećica odšerafila  :toothy3:)

Pogledaj filter zraka kako su ti napisali već, možda je zmazan, blatnjav, zaprašen... Operi ga u benzinu, osuši i lagano naulji.

Ali ovo mi ipak više smrdi na zaštopanu glavnu diznu ili možda čak i ler diznu  :icon_thumright: Izvadi karb, raskopaj ga, ispuši sve sa kompresorom, izvadi dizne i propuši ih, operi cijeli fergazer sa benzinom i opet sve propuši. Može biti i da ti iz rezervara dolazi smeće, ali probaj prvo ovo  :icon_thumright:

Ako to ne urodi plodom onda je možda auspuh zaštopan ili je termogrupa izgubila snagu zbog nečega (nema kompresije dovoljno jake ili tako nešto), al o tom po tom  :icon_thumright:

libje:

--- Citat: dhorvat - 20 Siječanj, 2010, 19:14:05 ---Prvo pogledaj da ti nije svjećica odšerafljena  :toothy12: (to radim još od kad mi je prvi i drugi put "zacvikala mašina" a zapravo mi je lulica otpala ili se svjećica odšerafila  :toothy3:)

Pogledaj filter zraka kako su ti napisali već, možda je zmazan, blatnjav, zaprašen... Operi ga u benzinu, osuši i lagano naulji.

Ali ovo mi ipak više smrdi na zaštopanu glavnu diznu ili možda čak i ler diznu  :icon_thumright: Izvadi karb, raskopaj ga, ispuši sve sa kompresorom, izvadi dizne i propuši ih, operi cijeli fergazer sa benzinom i opet sve propuši. Može biti i da ti iz rezervara dolazi smeće, ali probaj prvo ovo  :icon_thumright:

svjećica ok, filter zraka skoro pa nov ( ni 300 km), karb :sad1: :dontknow: :dontknow:
Ako to ne urodi plodom onda je možda auspuh zaštopan ili je termogrupa izgubila snagu zbog nečega (nema kompresije dovoljno jake ili tako nešto), al o tom po tom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

libje:

--- Citat: vanjossi - 20 Siječanj, 2010, 18:58:58 ---jesi nesto prčkao po njemu, ili ti se to odjednom događa. u 99% slucajeva je da nesto diras i ne radi vise kako treba. pogledaj filter zraka da nije prljav a u krajnjem slucaju povecaj ler gas.

--- Kraj citata ---
kad povećam ler zrak ostaje potpun isto, čak je i učestalije i više se guši..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju