Ostalo > Svijet računala i mobitela

Ebuddy problem :@

(1/3) > >>

andy:
Kako me j#be stalno.. Nemogu se nikak logirat.. SKinem i instaliram ga na mobitel nokia 5800 i pokrenem i pod ebuddy ID unesem adresu od msna i dolje password svoj pass i stalno iskače wrong username or password.. I probam od kog god msn neće se logirat.. Pa šta bi to trebalo bit.. Probam i preko Nimbuzz i Fring i isto javlja :S

Ja nekužim ovaj User ID, il Ebuddy ID šta bi tu trebalo neš drugo pisat ili ???

Znam da vas dosta to koristi pa aj neko neka pomogne ;)

Pupo:
Skini si Messeger live za nokiu, šljaka super, nikaki ebudi ti netreba!

Inače, probaj se na kompu logirat na pravom messengeru da vidiš da ti nije netko haknuo acc. Ja sam nekidan bio ostao bez svog msn-a, jedva sam rješio novi pass sa sikret kvešćnom...

dhorvat:
A znaju i kukisi zafrkavat  :laughing7:

andy:

--- Citat: dhorvat - 20 Siječanj, 2010, 18:51:41 ---A znaju i kukisi zafrkavat  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Pa di to počistit uopće na mobu  :drunken_smilie:

--- Citat: Pupo - 20 Siječanj, 2010, 18:32:23 ---Skini si Messeger live za nokiu, šljaka super, nikaki ebudi ti netreba!

Inače, probaj se na kompu logirat na pravom messengeru da vidiš da ti nije netko haknuo acc. Ja sam nekidan bio ostao bez svog msn-a, jedva sam rješio novi pass sa sikret kvešćnom...

--- Kraj citata ---

Niko nie haknuo, sad sam preko kompa, tj cijeli dan.. I probam na bilo čiji drugi neće.. Baš je neki problem il u programu il mobu...
Probat ću sad ovaj pa javim! :icon_thumright:

Pupo:

--- Citat: andy - 20 Siječanj, 2010, 18:59:27 ---Pa di to počistit uopće na mobu  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Izbornik -> Internet -> Web -> Opcije -> Izbriši privatne podatke -> mislim da je Web značke ili Priručna memorija

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju