Općenito > Slike i filmovi o skuterima

safety demostration

<< < (2/3) > >>

3alfa3:
Kako bi izgledala ova Alfa da se sa 80 km/h u nju zabije kamion tezine nekih 20+ tone? To je odprilike isti odnos kao ta Alfa i skuter

vanjossi:
kako me ozibljno shvatite za ovih 45 km/h, al koliko vidim ovo su neke kopije, frend je imao frontalku sa 80 pa se nije ovako raspao skuter(vx)

luna500rr:
Ovo je generic cracker, 3 komada, ovo drugo neznam :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Siječanj, 2010, 23:16:11 ---Kako bi izgledala ova Alfa da se sa 80 km/h u nju zabije kamion tezine nekih 20+ tone? To je odprilike isti odnos kao ta Alfa i skuter

--- Kraj citata ---

Ajmo onda razmislit kak bi zgledao sudar skutera i kamiona 20- tona?  :toothy11:

Puno bolje nego ovaj gore jer postoji šansa da prođeš ispod kamiona neozlijeđen zajedno sa skuterom kojemu se pogule plastike  :toothy9:

Po toj logici da zakon do 45 mora biti za skutere bi trebao vrijediti i za aute po alfinoj teoriji  :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: dhorvat - 21 Siječanj, 2010, 10:42:51 ---Ajmo onda razmislit kak bi zgledao sudar skutera i kamiona 20- tona?  :toothy11:
--- Kraj citata ---

Da je kamion rejserski zabijen u pod, isto ti dodje i da ima 5000000 tona. Razlika je samo gdje ce se on zaustavit  ;D

--- Citat: dhorvat - 21 Siječanj, 2010, 10:42:51 ---Po toj logici da zakon do 45 mora biti za skutere bi trebao vrijediti i za aute po alfinoj teoriji  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ja ogranicenje brzine nisam komentirao, ali sada budem. Nikakvo ogranicenje ne opravdavam. Ni na autima ni skuterima. Razlog je jednostavan - platis nesto sto ima neke performanse, a onda ti se brani da ih koristis. Nek naprave skuter koji bez blokada ide 50km/h i neka ga prodaju. Sve 5. Zapravo, Baotian je takvo nesto  :toothy12:

Po meni, skut ispod 80 km/h je opasan za gradsku i pogotovo prigradsku voznju. Nemaju kaj tebe prestizat svi ti auti, busevi i kamioni zaobilazeci te u istoj traci dok ti mlatis kotacima velicine djecjeg bicikla po sahtovima koji znaju bit u katastrofalnom stanju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju