Tehnički kutak > Tuning skutera

bgm karburatori

<< < (2/2)

BoLT3K:

--- Citat: doc-sr150 - 20 Siječanj, 2010, 00:50:47 --- :uff:

--- Kraj citata ---
Doc objasni :D
Ne znam jesam li se lijepo izrazio, mislio sam da nemaju ime, kao naprimjer Malossi, PM, Polini i slicni.. Nisu jos stekli neko ime u skuter svijetu, pa da imas "zagarantovanu" kvalitetu, kao sto je slucaj u naprimjer Malossi proizvoda.
Opet se nisam lijepo izrazio  :toothy12:
Ali skontat cete valjda  :laughing7:

vanjossi:
ok, onda nista od tih makar mi izgledaju identicni kao i ovi dellortovi.
http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?cPath=502_504_533&products_id=62&osCsid=8vnubksud1leklinh4dnn2gqr86s33ce
ovaj mi je zapeo za oko, jos je i pwk, takvi su bolji nego ovi sa valjkastim klipićima?

gumy:

--- Citat: BoLT3K - 20 Siječanj, 2010, 01:25:22 ---Doc objasni :D
Ne znam jesam li se lijepo izrazio, mislio sam da nemaju ime, kao naprimjer Malossi, PM, Polini i slicni.. Nisu jos stekli neko ime u skuter svijetu, pa da imas "zagarantovanu" kvalitetu, kao sto je slucaj u naprimjer Malossi proizvoda.

--- Kraj citata ---

a kolko si ti to bgm proizvoda isprobao da možeš tako komentirati?

dino gp1:

--- Citat: BoLT3K - 20 Siječanj, 2010, 01:25:22 ---Doc objasni :D

--- Kraj citata ---

Mogu ti reći da s obzirom na cijenu i oni znaju neugodno iznenaditi, u većini slučajeva su im dijelovi precjenjeni :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju