Ostalo > Motocikli
Aprilia RS 125 najnovija .
pitaNS:
--- Citat: ..::Alf::.. - 26 Kolovoz, 2007, 11:15:08 ---
--- Citat: DUBrawa - 19 Srpanj, 2007, 23:38:09 ---budem to sve dogovorio kad se vratim sa mora.. Idem na par dana.. Kad se vratim probat ču sve dogovorit i nadam s da ču ga izet :toothy12: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Koje si ti sad bljuzge navaljo ovdje. A vidim da i inače voliš srat po forumu i pričat bajke i basne, zato te ljudi i zajebavaju.
Daj mi molim te pokaži sliku te aprilije koja je 4T ima 38 konja ide preko 200 i troši 4 L.
Ti ćeš kupit RS, prije ću ja kupit GSXa. Spusti se malo na zemlju i prestani srat po forumu
--- Kraj citata ---
svašta je ovde napisao, neću komentarisati...
..::Alf::..:
--- Citat: pitaNS - 02 Rujan, 2007, 15:17:49 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 26 Kolovoz, 2007, 11:15:08 ---
--- Citat: DUBrawa - 19 Srpanj, 2007, 23:38:09 ---budem to sve dogovorio kad se vratim sa mora.. Idem na par dana.. Kad se vratim probat ču sve dogovorit i nadam s da ču ga izet :toothy12: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Koje si ti sad bljuzge navaljo ovdje. A vidim da i inače voliš srat po forumu i pričat bajke i basne, zato te ljudi i zajebavaju.
Daj mi molim te pokaži sliku te aprilije koja je 4T ima 38 konja ide preko 200 i troši 4 L.
Ti ćeš kupit RS, prije ću ja kupit GSXa. Spusti se malo na zemlju i prestani srat po forumu
--- Kraj citata ---
svašta je ovde napisao, neću komentarisati...
--- Kraj citata ---
Ajd sad baš komentiraj, ajd, ajd možda bi ja i BAN popušil. :angry9: :angry9:
DUBrawa:
a jbg nebi se strpio 2 god i stedit da je neznam sta... Znam da sam jako glup radi toga ali ja sam spreman riskirat.....
greenlite:
pričaš lovačke priče, da ima te aprilije već bi bila najavljena u moto pulsu ili nekom drugom časopisu, a ako je istina skidam kapu, vjerojatno si vidio neku sliku u photoshopu
DUBrawa:
ne pricam ja više za onu limitiranu nego za običnu. Z tu sam vidio slike ali i ja mislim da je neka kemija.....uglavnom pričam sad za normalnu iz dučana....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju