Tehnički kutak > Tuning skutera
H7 u aerox far...
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 19 Siječanj, 2010, 19:32:56 ---islo bi to jako dobro i na roxa... zbog cega...
-sam dizajn zarulje rasprostranjuje svjetlost na sve strane i far fokuira i reflektira napred
-stvara puno vecu svjetlost nego obicna zarulja
-vijek trajanja je ogroman plus jer su koristene diode
jedino ne znam kak reagira to na napon razliciti koji skuter stvara zbog reglera...
cijena jedne je oko 60 kuna do mene...
--- Kraj citata ---
Kupiš stabilizator napona :icon_thumright:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 19 Siječanj, 2010, 19:40:17 ---Kupiš stabilizator napona :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma da? :icon_biggrin: znam to :P problem je ako je ko i ova zarulja obicna... budem ju isprobal kad kupim na adapteru od 12V... ak jako svijetli onda stavljam stabilizator... ovak i onak ga moram staviti jer imam nekaj u planu jos :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 19 Siječanj, 2010, 19:45:32 ---ma da? :icon_biggrin: znam to :P problem je ako je ko i ova zarulja obicna... budem ju isprobal kad kupim na adapteru od 12V... ak jako svijetli onda stavljam stabilizator... ovak i onak ga moram staviti jer imam nekaj u planu jos :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
I ja :toothy9:
SlowRider:
Sve se moze pripasati :icon_thumright: jos da se manje grije od obicne zarulje to bi bio najmanji problem
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 19 Siječanj, 2010, 19:52:26 ---
I ja :toothy9:
--- Kraj citata ---
narucil sam si i trakice :P bus videl kaj bum slozil :P
--- Citat: SlowRider - 19 Siječanj, 2010, 19:54:14 ---Sve se moze pripasati :icon_thumright: jos da se manje grije od obicne zarulje to bi bio najmanji problem
--- Kraj citata ---
pa vjerujem da su to rijesili... koja budala bi radila zarulju koja se pregrijava i gori :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju