Tehnički kutak > Tuning skutera
Radilica DiTech
Iwo SR Tuono:
Klipnjaca mi ne izgleda bas kvalitetno,za 100€ vrijedi probat.Al kako ju dobavit u hr jad nitko sa easyparts ne kupuje :(
ive_91:
kaj ti se sjebalo na radilici, dosjed lezaja ili kaj.?
ako je dosjed odfuraj nekom majstoru koji ima co2 i da zna znanje i nek ti ju popika lagano i kasnije na tokarski i sve se rijesi.. samo moras imat dobre majstore a ne krepila za švas aparatom da ti povuce u stranu ili debila da ti previse/premalo/pregrubo potokari..
radil na jednom techu i odvrtio 10000 km poslje tog i onda mu klipnjaca dobila lufta pa je bilo vrijeme za novu radilicu.. :laughing7:
ak nije to onda jbg.
al dok je klipnjaca bez lufta i polutke nisu spigane sve se da.. pravi majstor da dobro centrira i balansira, i ako je dosjed.. dva prava majstora ili jedan da to naprave..
B.E.G.A:
Problem je u tome kad sam stavljao 70ccm mjenjao sam sve ležajeve u bloku a do tad nikad nije otvaran,a majstor mi je rekao da kad stavlja 70ccm da radi komplet generalku ja baš nisam bio oduševljen s tim jer nije bilo potrebno,nije bilo lufta ni mm al ja ipak tak napravio.
Prvi put kad ga je složio napravio sam 150km i razletio se ležaj kod variomata i radilica je malo dobila.
Sad je drugi put složen i napravio sam 100km i kad sam skinuo vario probam radilicu i ima malo lufta? ZAŠTO ?!?
ive_91:
1: los majsor tj. čekič majstor. pa sjebe lezaj.
2: zacviko lager provrtio dosjed (ovo kaj sam ti reko u postu iznad)
3: oboje u kombinaciji.!
4. stavka pod br 2. je ucestala kod techa.
Daci:
e bega moj ... jesam ti ja lijepo objašnjavo da dok nema lufta nema se tu kaj mjenjat ...kad raskopaš sao sranje bude...ja imam serijsku radilicu...30k km drugi kit već gore i nema ni malo lufta na lagerima ... klipnjaču nisam dugo provjeravo...
Iwo...nizozemci kažu da je dobra ...polirana klipnjača ;)) ... ak će neko naručivat sa easypartsa nek se javi...ima za ditecha (a i za ostale motore) variomat koji je po performansama identičan multivaru a košta 250 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju