Tehnički kutak > Tuning skutera

Home made prirubnica?

<< < (2/7) > >>

vanjossi:
pa nemoze vakum povuci vise nego sto pumpa baci ulja..ne stvara ti se vakum na tu cijev

SPecial:

--- Citat: vanjossi - 19 Siječanj, 2010, 01:57:58 ---pa nemoze vakum povuci vise nego sto pumpa baci ulja..ne stvara ti se vakum na tu cijev

--- Kraj citata ---

Mislim na vakuum u prirubnici. Sta mislis? moze li na visokim okretajima povuci ulje koje mu ne treba?
Danas sam napravio probu sa starom prirubnicom u koju sam spojio vakuum i dovod ulja. Nije dimio niti se je gusio,ali ipak pitam jer znam da su to mnogi vec istestirali. Runner mi slajfa na tankom gasu.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

vanjossi:
stavi slike te nove prirubnice, ja mislim da nemoze povuci viska, ima frend ja mislim od stage6 prirubnicu za sp-a i nista mu se ne dogada.
visoki okretaji na sp-u? koji ti je set up?

SPecial:

--- Citat: vanjossi - 19 Siječanj, 2010, 02:06:26 ---stavi slike te nove prirubnice, ja mislim da nemoze povuci viska, ima frend ja mislim od stage6 prirubnicu za sp-a i nista mu se ne dogada.
visoki okretaji na sp-u? koji ti je set up?

--- Kraj citata ---

Karb 24,lamelice i ruline. Planiram jos toga kad bude nova generalka. Mislio sam na okretaje pri max gasu. Kakva je ta prirubnica od frenda? Na prirubnici mu je cijev za vakuum ventil i dovod ulja ide kroz prirubnicu?
To je kao ona Ficova?

speed:

--- Citat: SPecial - 19 Siječanj, 2010, 02:16:31 ---Karb 24,lamelice i ruline. Planiram jos toga kad bude nova generalka. Mislio sam na okretaje pri max gasu. Kakva je ta prirubnica od frenda? Na prirubnici mu je cijev za vakuum ventil i dovod ulja ide kroz prirubnicu?
To je kao ona Ficova?

--- Kraj citata ---
ne moze povuc....pitaj majstora....meni je s tim karbom skut letio,nikakav dell nije odg kao oko,.,isao je...ali s njim je brze dizao okretaje :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju