Tehnički kutak > Tuning skutera
Home made prirubnica?
Iwo SR Tuono:
polirani 316L inox bi trebao bit sasvim ok šta se tiče oksidiranja, netreba nikakvo kromiranje
SPecial:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 20 Siječanj, 2010, 22:32:07 ---polirani 316L inox bi trebao bit sasvim ok šta se tiče oksidiranja, netreba nikakvo kromiranje
--- Kraj citata ---
Planirao sam raditi sa obicnim celikom,pa bi to trebalo zastititi.
Znas li gdje mogu nabaviti inox,ako se odlucim za tu opciju?
Iwo SR Tuono:
ja ti mogu dat broj od ljudi koji će ti to složit,ispolirat unutarnji dio do sjaja i nabavit materija i sve to naplatit po nekoj realnoj cijeni. Samo sa nacrtom odeš i vratiš se idući dan.Imat ćeš kvalitetnu prirubnicu koja će bit jako dobro zavarena i obrađena. :icon_thumright:
SPecial:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Siječanj, 2010, 01:05:43 ---ja ti mogu dat broj od ljudi koji će ti to složit,ispolirat unutarnji dio do sjaja i nabavit materija i sve to naplatit po nekoj realnoj cijeni. Samo sa nacrtom odeš i vratiš se idući dan.Imat ćeš kvalitetnu prirubnicu koja će bit jako dobro zavarena i obrađena. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Radit cu sam kad sam se vec uhvatio toga,a i mogu nabaviti sav potreban materijal,kvalitetno zavariti,a za kromiranje cemo vidit. Ne znam kromiraju li jos na Krimeji. Kromirao bi jer je rezultat protoka isti kao i kod poliranja,samo sto ne treba stalno gladiti,a i stiti mi materijal od oksidiranja.
gokiSP:
kakvo kromiranje ??? jasno ti je da prije bilo kakvog kromiranja treba ispolirat predmet do visokog sjajada bude bez ikakvih crtica u protivnom kromiranje ne ispadne dobro..btw ja sam napravio na desetke prirubnica, izvana spricnem u crnu (ili ne) a unutarnji dio zagladim sa 600..nikakvo poliranje a ni kromiranje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju