Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Runner 180 SP *vile - problem*
SPecial:
Imao sam isti problem,i rjesio sam to brusilicom,sjekacem i cekicem. Samo sto sam kupio druge vilice koje su imale te djelove,pa mi nije bilo bitno da ostanu u jednom komadu. Isto sam probao sa grijanjem,hladenjem,na silu itd,ali samo su mi se rascvale.
neer:
imas jos jednu dobru soluciju.uzmi bit torax malo vec od tog imbusa i nabij ga u imbus i odvrni
SPecial:
--- Citat: neer - 18 Siječanj, 2010, 23:30:03 ---imas jos jednu dobru soluciju.uzmi bit torax malo vec od tog imbusa i nabij ga u imbus i odvrni
--- Kraj citata ---
Ne znam jesi li dobro shvatio. Kaze covik da mu je navoj provrtio,i valjda vida ne mrda. Mozda ja nisam dobro shvatio. :dontknow:
neer:
--- Citat: SPecial - 18 Siječanj, 2010, 23:32:46 ---
Ne znam jesi li dobro shvatio. Kaze covik da mu je navoj provrtio,i valjda vida ne mrda. Mozda ja nisam dobro shvatio. :dontknow:
--- Kraj citata ---
fraer kaze da je glava otisla (kruna) cesto se to dogadja znaci nije navoj nego glava,
SPecial:
Ajoj,ja sam totalno promasio. Mislio sam da su mu provrtile vide na dnu teleskopa.
Imam ti ja cijeli taj komad,ako hoces kupiti. Ili iskusaj Neerov prijedlog,a ako ti to ne uspije pokusaj izvaditi vidu sjekacem,ako ni to ne upali,unisti vidu busilicom i narezi navoj kroz nju. A mozes i skinuti taj cijeli komad,pa ti ja prodam drugi koji je u redu. Ovo zadnje ti je najbolje. ;D ;D ;D ;D lol.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju