Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Test 4T auspuha

<< < (2/14) > >>

speed:
ovaj deak se cuje ko moj stari model...definitivno mi se najljepse cuje deak hexogonal i dizajn samog i njega cu si uzet

Mislav46:

--- Citat: speed - 21 Siječanj, 2010, 21:07:19 ---ovaj deak se cuje ko moj stari model...definitivno mi se najljepse cuje deak hexogonal i dizajn samog i njega cu si uzet

--- Kraj citata ---
i meni se definitivno najbolje od svih navedenih cuje deak, ima bas tup-mocan zvuk, serda previse kreci bezveze, a ovi ostali su tihi....

benelli:
ja bi reko sam oda se deak cuje dosta manje nego serdo,jer ja sam na runneru imao serdarevica a andre@ ima na runneru deak hexagonal i cuje mu se dosta slablje

Ice-T:

--- Citat: Pupo - 21 Siječanj, 2010, 20:58:25 ---Super ti je test, pogotovo kad ga dopuniš još! Samo bi puno dobio na ozbiljnosti i težini kad bi imao grafove snage  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
A cuj. Sto se tice grafova.. nemogu ih napravit. Kao prvo :nemam dyno i kao drugo na takvim malim kubikazama se ne dobije skoro nista, ako se cak i ne izgubi na performansama.

Kod 500 kubika se moze nesto sitno dobiti na performansama.

Ako se zeli maximalno izvuči iz sportskog auspuha mora se napraviti slijedece:

-staviti protocniji usis
-postelat fergazer ili ubrizgavanja
-postelat elektroniku
-postelat ventile

Ice-T:

--- Citat: Mislav46 - 21 Siječanj, 2010, 20:55:15 ---mene zanima sta mislite o kucelju, meni osobno se svida a nije skup!

http://www.imagesforme.com/show.php/932007_kucelj.jpg

--- Kraj citata ---
Uskoro ce doci review. Ali mogu ti reci da je vise nego isplativ sto se tice cijene naspram ostalih home made spuhova ako ti nije bitan dizajn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju