Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Test 4T auspuha

<< < (9/14) > >>

Mislav46:

--- Citat: bole - 01 Travanj, 2010, 23:28:06 ---ima netko prijedlog za vx 125 ?

--- Kraj citata ---
imam ja prijedlog, ostavi serijski ili ako ako ima katalizator kupi onaj stari model bez katalizatora, jel ovo sve ostalo bzvz bacanje novaca, samo izgubis na performansama i zivcima.....ovi home-made ispusni sistemi su preotvoreni za te masine, podgotovo 125ccm....

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Mislav46 - 02 Travanj, 2010, 13:02:44 --- imam ja prijedlog, ostavi serijski ili ako ako ima katalizator kupi onaj stari model bez katalizatora, jel ovo sve ostalo bzvz bacanje novaca, samo izgubis na performansama i zivcima.....ovi home-made ispusni sistemi su preotvoreni za te masine, podgotovo 125ccm....

--- Kraj citata ---
I za 250.. Za 500 su ok.. Na 500 mozes dobit performanse.  ;D Pulus novi zakon.. Ne zelis valjda nakon sto si kupio spuh, dati jos 700kn i ostat bez tablica?  :sad3:

Tino vxr:
ja imam serdarevića na vxr-u i zadovoljan sam s zvukom..mada mi se i ovaj deak jako sviđa

fic:

--- Citat: Tino vxr - 06 Travanj, 2011, 18:55:06 ---ja imam serdarevića na vxr-u i zadovoljan sam s zvukom..mada mi se i ovaj deak jako sviđa

--- Kraj citata ---

oces neku zamjenu... ja imam deaka tog kratkog bas sto je vx stavio slike... taj isti... pa ako te zanima mozemo se na pp dogovorit

Tino vxr:
razmislit ću pa ti se javim za vikend...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju