Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Test 4T auspuha

<< < (4/14) > >>

vx:

--- Citat: sole - 24 Siječanj, 2010, 16:32:59 ---koliko ja imam iskustva s tim sportskim auspusima se izgubi na performansama kod skutera a i kod jacih motora samo sto se to tamo manje osjeti, samo zbogf zvuka se cini da ide bolje

--- Kraj citata ---

djelomično si u pravu, jer nijedan otvoreni auspuh nije da ga "nabiješ" i voziš ,treba se proigrati sa smjesom,težinom valjčića i federima kvačila = dobitak na performansama

btw. za naslov teme

Test auspuha, nigdje nisam vidio testiranje ubrzanja,uspoređivanje,graf..... čemu onda naslov TEST ? prikladnije bi bilo samo 4T auspuh  :icon_scratch:

Ice-T:

--- Citat: vx - 27 Siječanj, 2010, 15:14:17 ---djelomično si u pravu, jer nijedan otvoreni auspuh nije da ga "nabiješ" i voziš ,treba se proigrati sa smjesom,težinom valjčića i federima kvačila = dobitak na performansama

btw. za naslov teme

Test auspuha, nigdje nisam vidio testiranje ubrzanja,uspoređivanje,graf..... čemu onda naslov TEST ? prikladnije bi bilo samo 4T auspuh  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Napisamo sam da spuhovi ne daju nikakve performanse, pa je besmisleno raditi grafove.. 125 ili 250 kubika je pre malo da bi se osjetno dobilo na performansama.. Na 500 i vise, se mogu dobiti neke performanse..

Jedno je 2T a drugo je 4T.. 2T spuhovi daju i vise nego osjetno preformansa (Dakako na 2T skuteru).

BoLT3K:

--- Citat: zedooo - 27 Siječanj, 2010, 15:18:19 ---lol, ti si neki znalac? haahah :)

pa naravno da nije kao 2T čovječe...na 2T je auspuh pol snage motora jbt :laughing6:

--- Kraj citata ---
Nisi bas prijatan tip, znas ?   :jerk:
Ako ti je stalo do tog da nakupis postova, ne moras se kaciti s forumasima.  :)

zedooo:

--- Citat: BoLT3K - 27 Siječanj, 2010, 17:37:47 ---Nisi bas prijatan tip, znas ?   :jerk:
Ako ti je stalo do tog da nakupis postova, ne moras se kaciti s forumasima.  :)

--- Kraj citata ---

ma nije mi do postova, samo sam neprijatan :toothy9:

Faba:

--- Citat: wonderkid - 27 Siječanj, 2010, 09:17:13 ---naravno da s vecom granom i protocnijim topom moras dobit nesto ubrzanje i krajnju ali to nije tako izrazeno ka kod 2t

--- Kraj citata ---

Mozeš dobit nešto maaalo ako ti je serijski auspuh stvarno zaštopan,ali samo ako preradiš serijskog

Imaš ovdje temu kako radi 2t motor http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,28078.0.html i vidi se da kad klip ide prema GTM (iliti prema gore) da retonantni auspuh vrača nesagorenu smijesu u cilindar,a kod 4t motora se stavlja protočniji auspuh da bi plinovi lakše izlazili van,nadam se da sam ti pomogo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju