Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Eto da ima nesto aktualnijeg

<< < (2/3) > >>

Benjamin:

--- Citat: MARINO - 15 Srpanj, 2007, 19:46:01 ---i sad odmah kad vjezbate obican wheelie odmah uz to ide i na koljenima i stand up wheelie,nije tesko...probajte :headbang:

--- Kraj citata ---

Znam probali smo.Ali me muci zadnja gume jel je kisna i profil je skroz obli pa mi dosta bjezi.Bude s vremenom.A i u  to vrijeme nisam imao jos set up nikakav bio je full serijala.Sad je puno lakse kad j kit i sve ostalo gore.

MARINO:
ma nema veze guma...kad posteno naucis onda i s bilo kakvom gumom,inace ja sam ucio :icon_thumright: na serijskom stalkeru i poslje se to isplati,vjeruj mi,bolje nauci posteno cimat sa serijskim pa ces vidjet koji ce to bit gust kad stavis kit... :toothy10:

..::IVKULJA::..:

--- Citat: MARINO - 15 Srpanj, 2007, 21:31:49 ---ma nema veze guma...kad posteno naucis onda i s bilo kakvom gumom,inace ja sam ucio :icon_thumright: na serijskom stalkeru i poslje se to isplati,vjeruj mi,bolje nauci posteno cimat sa serijskim pa ces vidjet koji ce to bit gust kad stavis kit... :toothy10:

--- Kraj citata ---

netocno...probaj sa gajnc novom gumom na zadnjem vozit...skoro pa nemoguce...motor se baca staaalnoo...probao prije mjesec dana pa znam

Benjamin:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 16 Srpanj, 2007, 02:01:17 ---
--- Citat: MARINO - 15 Srpanj, 2007, 21:31:49 ---ma nema veze guma...kad posteno naucis onda i s bilo kakvom gumom,inace ja sam ucio :icon_thumright: na serijskom stalkeru i poslje se to isplati,vjeruj mi,bolje nauci posteno cimat sa serijskim pa ces vidjet koji ce to bit gust kad stavis kit... :toothy10:

--- Kraj citata ---

netocno...probaj sa gajnc novom gumom na zadnjem vozit...skoro pa nemoguce...motor se baca staaalnoo...probao prije mjesec dana pa znam

--- Kraj citata ---

Ja imam nove Sava MC20 kisne gume koje su skroz oble i namjena ima je za trke po kisi ubiti pa imaju veliki kut nagiba da mozes vise u zavoj lec.Pa mi zaot ot stvara problem.Sto sam visi na motor u to mi je nestabilnije.Zato mi je recimo lakse se voziti na koljeno nego stajati na sicu.Ali rijesit cu to uskoro ja se nadam.

MARINO:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 16 Srpanj, 2007, 02:01:17 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
a joj pa stavljo sam novu gumu a i vozio sam milijun skutera sa svim mogucim gumama i uopce nema veze guma,ako znas dobro cimat nista te nece sprijecit,nemojte lumpetat... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju