Tehnički kutak > Tuning skutera
gianeli vs zx
luna500rr:
--- Citat: wonderkid - 02 Veljača, 2010, 10:24:35 ---mislim da je extra slabiji od nexta i on je definitivno u rangu zxa ako ne i tt-a tako da uzmi zx i gotovo
--- Kraj citata ---
Ali next je jeftiniji :icon_scratch: :dontknow:
wonderkid:
--- Citat: luna500rr - 02 Veljača, 2010, 10:27:40 ---Ali next je jeftiniji :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa to je sigurno,po meni se ne isplati kupovat zx novi za 1250kn kad ga nades u super stanju za 500kn a nexta jos manje tako da njegov izbor
--- Citat: jetforce 24 - 02 Veljača, 2010, 10:26:28 ---a tako će i bit ljepše izgleda i malo se jače čuje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
na tebi je da odlucis sto hoces,ako gledas ko je jaci onda kupi reverse jer je jeftiniji od zxa a vidim da si gledao tu koji je jaci spulja pa procijeni
jetforce 24:
kupio bih reverse ali neide na moj motor, tako su mi barem rekli na forumu .. što vi znate o tome
wonderkid:
da da,zaj#bo sam se,neide na peugeot vertikal(ili horizontal :dontknow:),ako zelis malo jaci spuh uzmi onda nexta
bestovje_driver_No.1:
zx je dobar sam kaj ti se nece vrtit preko 10 000............on je dobar zbog momenta.................ja ga imam od 6 mjeseca prosle godine i do desetog sam napravio nekakvih 12 000tkm a on i dalje radi ko singerica..................gianeli cesto puca ima ga frend na sr i od 6 mjeseca mu je puko tri puta a radi puno manje kilometara neg ja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju