Tehnički kutak > Tuning skutera

zarulje u faru sf2?

<< < (2/4) > >>

marelica:

--- Citat: dino73n - 16 Siječanj, 2010, 22:17:04 ---Obje su H4 100% samo sto ide specijalna sijalica sa 35/35 wati a ne kao kod auta 55/60W.Kad se stavi ok auta sijalica previse opterecuje namotaje i magnet pa se slabije puni akumulator.U oba fara,i dugo i kratko koristi se ista nit iz sijalice tako da nije moguce zamjeniti mjesta kad pregore.

--- Kraj citata ---

sta nije da u leci gori ona nit koja ima limic koji usmjerava svjetlo prema gornjem dijelu zrcala tako da se svjetlost odbija prema dole i svijetli kratko?
sto leca uspmjerava svjetlo dole?

a hebemu, ja stavio zarulje iz auta kad mi pregorilo svjetlo, nisam ni gledao jacinu zaruljice...  ???

ChRiStIaN:
i svijetlli ti isto ko da si 35/35 stavil...ne ovisi kod 2t masine puno tu struja kad si ju on sam proizvodi i zarulja svijetli onak jako kolko struje moze proizvest! dakle i da si stavil to 55/60, svijetlilo ti bude max 35 il kolko si vec stuje napravi

ivanm:
svijetle iste žarne niti na obje žarulje na kratkom i dugom svjetlu..
H4, 35x35W..

palmers:
dali bi pasala ova zarulja za motoric (sorry znam da je tema bila davno ali jbg)

http://www.felge.hr/vmchk/xenon-zarulje/xenon-zarulje-h4-dugo-/-kratko-fleksibilne/flypage_lite_pdf.tpl.html

tnx

formoz:
u mene u sf-u je h4 12v 60/55w

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju