Općenito > Generalno o skuterima
Novi aerox
Aerox007:
--- Citat: marko_AeRoX - 16 Siječanj, 2010, 20:17:35 ---
ako je to to... :o
--- Kraj citata ---
a gle tek velicinu karba :o
aldin:
Jedino od aeroxa mi se svidja ovaj model sto bega zeli.Ostalo je rugoba ziva.NRG piaggio je za njega maneken.Ali sta god bega kupi znam da ce biti zvijer.
dhorvat:
--- Citat: Crazy Kuree - 19 Siječanj, 2010, 11:47:50 ---izašo je neos 4t tako da će i rox 100%. a aerox oko 12 godina isti dizajn, neos je barem preuredit i gore izgleda nego stari tako da bi i rox mogo izgledat gore, iako ne vjerujem jer je to kao "sportski" skuter
--- Kraj citata ---
Vjerojatno si naviko na stari dizajn jer je meni ovaj novi dizajn puno ljepši. Na starom mi se ne sviđaju prednja svjetla, al na novom osim prednjih su mi i zadnja svjetla ljepša :laughing7:
--- Citat: aldin - 19 Siječanj, 2010, 18:27:17 ---Jedino od aeroxa mi se svidja ovaj model sto bega zeli.Ostalo je rugoba ziva.NRG piaggio je za njega maneken.Ali sta god bega kupi znam da ce biti zvijer.
--- Kraj citata ---
Kako misliš model? Pa svi su isti od prvog do zadnjeg. Jedino je boja različita. Neznaš o čemu pričaš :toothy11:
Crazy Kuree:
--- Citat: dhorvat - 19 Siječanj, 2010, 18:36:42 ---Vjerojatno si naviko na stari dizajn jer je meni ovaj novi dizajn puno ljepši. Na starom mi se ne sviđaju prednja svjetla, al na novom osim prednjih su mi i zadnja svjetla ljepša :laughing7:
Kako misliš model? Pa svi su isti od prvog do zadnjeg. Jedino je boja različita. Neznaš o čemu pričaš :toothy11:
--- Kraj citata ---
ne sviđa mi se ni jedan seriski neos al mi se čini da se ovaj stari ko u mene more bolje sredit, moj bar meni sad liči na nešta i fin je
Mislav46:
neznam odkad se prozvodi aerox 50 od 1997 valjda, vjestina je opstat na trzistu s toliko starim modelom.... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju