Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa paljenjem
milan93:
Kao sto sam naslov glasi,imam problem sa paljenjem na dugme...Kada probam da ga upalim zacuje se neko "skljocanje"...Da li je to to otisao alanser ili .....? :icon_scratch:
dhorvat:
--- Citat: milan93 - 16 Siječanj, 2010, 13:10:22 ---Kao sto sam naslov glasi,imam problem sa paljenjem na dugme...Kada probam da ga upalim zacuje se neko "skljocanje"...Da li je to to otisao alanser ili .....? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
To šljocanje mora biti inače nebi stvar ni funkcionirala, samo što ti taj šljoc ne čuješ kad se anlaser zavrti. Znači vjerojatno si izgubio kontakt negdje sa anlaserom. Pogledaj da ti nije koja žica ili đek otpojen koji ide na anlaser, ili u krajnju ruku neka masa. Probaj rukom okrenuti anlaser kad raskopaš variomat i ako se normalno vrti onda bi trebao biti u redu. I naravno ako ti je akumulator slab onda se isto zna to desiti :icon_tongue:
milan93:
Akumulator nije sigurno zato sto sam ga prije nekoliko dana palio i bilo sve ok,i juce da ga upalim nece...Provjericu to pa cu javiti,hvala... :icon_thumright: :)
dhorvat:
--- Citat: milan93 - 16 Siječanj, 2010, 13:23:21 ---Akumulator nije sigurno zato sto sam ga prije nekoliko dana palio i bilo sve ok,i juce da ga upalim nece...Provjericu to pa cu javiti,hvala... :icon_thumright: :)
--- Kraj citata ---
Kakvu vražju svjećicu? :toothy11:
Pa da i nemaš svjećice bi se vrtio :toothy9:
Nix.jet:
Akumulator 100% pali ga na kurblu odi se vozit da ga napuni malo i probaj toplog palit na alnaser :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju