Tehnički kutak > Tuning skutera

dali luna moze izdrzati brzinu od 100 km/h

<< < (2/10) > >>

R@kija:

--- Citat: Giz - 15 Siječanj, 2010, 22:27:14 ---Može.

--- Kraj citata ---

Faba:
Ako pitas za ovjec,kocnice moze,ali ako nemas 150 kg,a za masinu neznam bas da bi se mogla dugo vrtit na toj brzini sa seriskim prijenosom,jel bi morala radit na jaaaako visokim okretajima

lunavision2:
ja mislim stavit prgilan masinu,,recimo od aeroxa,,kad je bio sudar onda sam kupio polovne vilice(al ravne :) ) i sad ide kako je i prije,jel bi moro stavljat disk kocnicu i naprijed mjenjat disk??

R@kija:
pa ak stavis masinu od roxa imat ces iza disk onda...naprejed stavi samo kvalitetnije plocice...

steta sta brembo kljesta od roxa nepasu naprijed ..ja sam probo stavit al nejde...

Faba:

--- Citat: lunavision2 - 16 Siječanj, 2010, 12:41:46 ---ja mislim stavit prgilan masinu,,recimo od aeroxa,,kad je bio sudar onda sam kupio polovne vilice(al ravne :) ) i sad ide kako je i prije,jel bi moro stavljat disk kocnicu i naprijed mjenjat disk??

--- Kraj citata ---

Imas u Robertovom projektu sve detaljno opisano,mislim da vile moras malo prilagodit da pasu na Lunu,ako mislis stavljat LC masinu,na Luni nemas bas previse mjesta za kiler i posudicu s vodom  :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju