Tehnički kutak > Tuning skutera

dali luna moze izdrzati brzinu od 100 km/h

<< < (6/10) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: lunavision2 - 16 Siječanj, 2010, 14:44:18 ---zasto ??? ,nekontam te  :)

--- Kraj citata ---

a eto tak...

npr. uzo sam ju ja prije 2 godine negdje...i vise, cim je izasla...spustao se niz jedan brijeg i otazale mi kocnice, sreca ziv sam ostao, u voznji mi za par dana pukla zadnja kocnica, spigal mi se disk za nekih mjesec dana i na kraju sam ju u most zabio, motora mi nije zao, mene je! Al prezivjel sam, prodal to i kupil posten skuter!

a cijela konstrukcija, djeluje nekak labavo, klimavo...kinesko jednom rijecju! daj ti se usudi onda 100 to ganjat...ravno samoubojstvu!

lunavision2:
pa kad bi uzeo arox-ovu maisnu imo bi zadnju disk kocnicu,,i probo bi loszit ko i robert vilice od rox-a,,a i nebi ja odma slozio da ide 100

R@kija:

--- Citat: lunavision2 - 16 Siječanj, 2010, 14:57:39 ---pa kad bi uzeo arox-ovu maisnu imo bi zadnju disk kocnicu,,i probo bi loszit ko i robert vilice od rox-a,,a i nebi ja odma slozio da ide 100

--- Kraj citata ---

rox ima vodeno hladenje i moras negdje smjestit kiler,crijeva podudu,moras preradit plastiku na volanu za pumpicu od zadnje kocnice...

moras struju kemijat kaj je najgore..najbolje nabavit cijelu struju od roxa komplet sve i premjestit sve na svog...

ChRiStIaN:
jednom riejcju, odjebat kineza, unesrecit nekog s njim i kupit roxa!

lunavision2:

--- Citat: ChRiStIaN - 16 Siječanj, 2010, 18:03:52 ---jednom riejcju, odjebat kineza, unesrecit nekog s njim i kupit roxa!

--- Kraj citata ---

NECU!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju