Tehnički kutak > Tuning skutera

Beverly - guma problem

(1/2) > >>

To3cutter:
Eto jos jedan u nizu problema. Pusta mi zadnja guma, kad tamo viri neki komadic metala iz nje. Gdje to i kako u Zagrebu sanirati?

speed:

--- Citat: To3cutter - 09 Srpanj, 2007, 21:53:57 ---Eto jos jedan u nizu problema. Pusta mi zadnja guma, kad tamo viri neki komadic metala iz nje. Gdje to i kako u Zagrebu sanirati?

--- Kraj citata ---
prodji vulkanizeru i reci mu da ti okrpa gumu,pa nije ni prva ni zadnja probusena,ja sam svoju probusio na 5km,a do sad sam napravio 4000km

To3cutter:

--- Citat: speed - 09 Srpanj, 2007, 22:14:39 ---
--- Citat: To3cutter - 09 Srpanj, 2007, 21:53:57 ---Eto jos jedan u nizu problema. Pusta mi zadnja guma, kad tamo viri neki komadic metala iz nje. Gdje to i kako u Zagrebu sanirati?

--- Kraj citata ---
prodji vulkanizeru i reci mu da ti okrpa gumu,pa nije ni prva ni zadnja probusena,ja sam svoju probusio na 5km,a do sad sam napravio 4000km

--- Kraj citata ---

Nije bash jednostavno skinuti kotac i gumu na beverlyju. A nemaju niti svi vulkanizeri masinu za skidanje moto guma.

speed:
svaka vulkanizerska radionica ima stroj koji skida gumu sa felge,pa on se moze podesiti na odredeni promjer gume

DUBrawa:
imaš moto vulkanizera kolko sam čuo u sesvetama negdje  blizu hainzzlove kod coca-cole... Probaj provjerit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju