Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Curi gorivo

<< < (3/5) > >>

vanjossi:
runner ti nema direkt benzinu iz rezervara preko vakum pumpe u karb, vec ti pumpa vuce gorivo iz rezervara u jednu malu posudicu(kao mali rezervar) na kojeg je prikljucena vakum pumpica te je onda od tuda sve spojeno na karb. moras skinuti ljevu bocnu plastiku ako gledas odozada.
meni je bila puknula ta posudica gdje se crijeva prikljucuju, ta posudica ti je 70 kn, a pumpu mozes nac za 30 kn novu od konkurencije  :icon_thumright:

CoK:

--- Citat: vanjossi - 14 Siječanj, 2010, 20:36:53 ---runner ti nema direkt benzinu iz rezervara preko vakum pumpe u karb, vec ti pumpa vuce gorivo iz rezervara u jednu malu posudicu(kao mali rezervar) na kojeg je prikljucena vakum pumpica te je onda od tuda sve spojeno na karb. moras skinuti ljevu bocnu plastiku ako gledas odozada.
meni je bila puknula ta posudica gdje se crijeva prikljucuju, ta posudica ti je 70 kn, a pumpu mozes nac za 30 kn novu od konkurencije  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Evo covjek ti je sve lijepo opisao,ja cu ti pomoci ovako

http://img695.imageshack.us/i/tav33.jpg/

nixa:
e fala :D
je moguce to mjesto zakitat il tako nes za prvu ruku? :D

Aerox007:

--- Citat: nixa - 15 Siječanj, 2010, 13:31:25 ---e fala :D
je moguce to mjesto zakitat il tako nes za prvu ruku? :D

--- Kraj citata ---

ak ti je plastika mozes "pokusat" sa silikonom ili necim ali cim prije to zamjeni

nixa:
za pocetak, "hebem ti gileru"
ja sve rastavio, pol sata kacavidu imo u rukama, kad ono  :(
ne pusta na vakuum pumpa, nego. 2 cijevi koje idu u vakuum pumpu su u nekoj zastitnoj plasticnoj "omotnici" i ona zavrsava taman tamo, spojena cijev, malo prije karba je pustala i sve se to sljevelo dolje, naravno, dosavsi do tog otkrica slucajno sam lupio glavom u spoiler i pao mi je pokitani dio spojlera tako da imam jos posla ovaj vikend  :angry9: :angry9: :angry9:
uzet cu si novo crijevo od pumpe to karba, sa novim selnama. crijevo moze bilokakvo ili mora bit neko spešl? di ga kupit? ima na ini?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju