Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox '04- koji multivar
R@kija:
--- Citat: luka_18 - 13 Siječanj, 2010, 19:27:58 ---e! a el mi može netko reć kak će mi onda bit šta se tiče hlađenja, el bi se mogo šta brže počet pregrijavat? ???
inače sa ovim mojim trenutnim setupom pali mi se kontrolka od indikatora temperature za vodu kao da se pregrijo makar scoot kad pustim gas i ponovno ga dodam vuče normalno i kad se zaustavim i ponovno krećem sve radi normalno. el ko ima takav problem, kak to riješit? nešt načuo kao da je to na roxu normalno pa da treba stavit kao krači indikator? :drunken_smilie: ??? ???
--- Kraj citata ---
nece se sa drugim variom pregrijavat..
tebi je do termostata mozda ak ga iams pa nije full ispravan...mozda ti nije dobro ozracen sistem
dhorvat:
--- Citat: luka_18 - 13 Siječanj, 2010, 19:27:58 ---e! a el mi može netko reć kak će mi onda bit šta se tiče hlađenja, el bi se mogo šta brže počet pregrijavat? ???
inače sa ovim mojim trenutnim setupom pali mi se kontrolka od indikatora temperature za vodu kao da se pregrijo makar scoot kad pustim gas i ponovno ga dodam vuče normalno i kad se zaustavim i ponovno krećem sve radi normalno. el ko ima takav problem, kak to riješit? nešt načuo kao da je to na roxu normalno pa da treba stavit kao krači indikator? :drunken_smilie: ??? ???
--- Kraj citata ---
Ako ima vode u posudici i ako je kiler topao dok se voziš onda bi sve trebalo biti u redu. Ako se indikator javi dok je kiler hladan onda može nastati problem :icon_thumright: Ali kolko čujem taj indikator zna zafrkavati :dontknow:
luka_18:
hvala! :icon_thumright: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju