Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
Tomi_ZG:
Jadan je zrak kojeg ti udišeš,nisam mislio spast na taj nivo al ti očito ne kužiš neke stvari,nema veze koliko imaš postova ni koje je tvoje znanje o skuterima,nego kaj vrijeđaš ljude,odnosno mi kojima se ne sviđa runner smo glupi i bez para - to si ti napisao,jel ti sad jasno
Miki-speedy:
--- Citat: BosnianDiesis - 24 Rujan, 2012, 00:09:51 ---TOMI, jadan si, sta to znaci sto imam 7, evo sad 8 komentara? Da ne znam nista o skuterima, JA KAZEM DA MI SE SVIDJA, aj sad razligu, miki, nemam se sta ljutit, rekao sam svoje misljenje, al eto ja sam novi, pa odvalite po meni, jadno :D :S
--- Kraj citata ---
Niko ovde i nikad nece napast nikog zato sto je novi to je jedna stvar,druga stvar ti taj koji je novi govoris nama globalno da smo jadni,bez para itd itd.
Rox-Rab:
takvima bi ja odma spicio ban :angry7:
2mario2:
--- Citat: Tomi_ZG - 23 Rujan, 2012, 23:55:38 ---
--- Citat: 2mario2 - 23 Rujan, 2012, 23:47:24 ---svako radi kak želi, al ovaj Runner mi se ne sviđa nikako sada... :sad1:
--- Kraj citata ---
"Ti si ljubomoran i bez kinte" ;D vidiš navodnike :icon_thumright:
Kaj je da je runner je cirkus,a BosnianDiesis je vidoviti Milan pa ima neopisivu želju da nam veli da smo svi glupi,ljubomorni i bez kinte,a tek je došao na forum praktički,pošto nema kaj pametnog za reć bolje da ide kuruzu brat
--- Kraj citata ---
vidim Tomy... hahaha... Rox slažem se s tobom jer osobno nikom nebi tak rekao bez obzira kakva kritika bila...
steeef:
dosta sad prepucavanja..
ovo definitivno nije uredu,doć na forum i odma počet vrijeđat 'starije' članove
--- Citat: Rox-Rab - 24 Rujan, 2012, 00:28:29 ---takvima bi ja odma spicio ban :angry7:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju