Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (75/93) > >>

DeLUX:
Sanyo design- skupo, a bezveze nabacano  :dontknow:

PanTheR_oo7:

--- Citat: Jump33r - 13 Listopad, 2011, 20:52:44 ---Mos ti govorit sta oces al ovaj volan sa ovakvon lulicon na novoj gileri ne stoji nikako, pa ni tako.

--- Kraj citata ---
Ni meni nije prelijep, pokusat cu preko zimenesto skontat da se skrati koliko moze...
Ali svidja mi se stil street fightera i gotovo.

--- Citat: neven92 - 13 Listopad, 2011, 20:58:03 ---slazem se, malo mi nekak previsoko volan od plastike.... a sve ostalo je super   :headbang:

--- Kraj citata ---

:(  jbga takav adapter :( svi su tako visoki :( osim onih DRAG sa savijenim ruckama koji su meni odvratni

--- Citat: ivan_speedy - 13 Listopad, 2011, 21:54:12 ---Pa meni je lijepši sa serijskim undertailom,ovo mi i nije baš nešto...

--- Kraj citata ---
:notworthy:

--- Citat: svbeljan - 14 Listopad, 2011, 00:54:06 ---imaš kakvu sliku tog ksenona po noći ?

--- Kraj citata ---
Ajd kad budem u garazi slikat cu xenon

--- Citat: te-te-ac - 14 Listopad, 2011, 01:15:52 ---mislim na distancer sta si radio..kakvo je to čudo.. ako si brijao na velicinu mogao si stavit od nekog motora 300mm

--- Kraj citata ---

Na SC nema diskova za motore, a ovo sam prebio u neku zamjenu...

--- Citat: igor.sb - 14 Listopad, 2011, 02:45:57 ---xenon 30000k je u skladu s oglasom na pik.ba
cirkus bokte
bolje da si ostao na led i sprej cuningu, bravo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Od svog ulozenog truda i rada i novca na skuteru, ti si zapazio xenone 30K (koji ti smetaju ne znam zbog cega???) i to ti je komentar? cirkus?

:srednjiprsti:

PanTheR_oo7:
S obzirom da se ne mozemo nista usaglasiti oko izgleda, ajde pokusajte vamo pomoci, juce pri skidanju Replike zavirim oko radilice da vidim ima li lufta itd, i imam sta i vidjeti:

Izgleda da mi je dihtung neki popustio, i da je ulazilo vode...

igor.sb:
nisam htio ic u detalje

isfusaren disk, kill svič radi izgleda, distancer, odvratna s6 gljivesina, red bull

neg sta je neg cirkus

koliko ti replica tj karike imaju km

btw...s6 radilice su poznate po hrđi :)

CoK:
meni se cini da je brtva ispod cilindra popustila i voda usla u karter  :dontknow:

vidi se iznad kanala za vodu da je mokro (moguce pri skidanju) pa ti mozda zato nije isao motor...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju