Tehnički kutak > Garaža
PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7
mario_f15:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 14 Ožujak, 2010, 02:43:12 ---Ovo je oko 800 islo... nema kod nas u Bosni PLAVE KREDE, pa sad cekam od Ivan_SP jos neke stvari sa SIPa pa ce mi i kredu poslati...
Recite mi kako da narucim tu kredu? npr imam spuh i deklo, jel kilu? ili?
--- Kraj citata ---
ne treba ti kila.. ::)
jel ima purol pasta?
speed:
sta uradi od novog motora :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:
PanTheR_oo7:
--- Citat: speed - 14 Ožujak, 2010, 02:52:29 ---sta uradi od novog motora :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
Hvala! :icon_tongue:
--- Citat: mario_f15 - 14 Ožujak, 2010, 02:46:36 ---ne treba ti kila.. ::)
jel ima purol pasta?
--- Kraj citata ---
Mah u Tuzli sve radnje imaju skoro istu robu. Jedino sam to nasao za poliranje nikla, metala, itd...
Posto je kila krede? 5€? 10€?
te-te-ac:
sta si pofarbo blokove i disk i čeljust u bijelo ili je to takva mutava slika ? ::)
bas me zanima na sta ce ovo ispast.. pa kad se vec radi sta nisi skinio pa onda farbao.. :dontknow: :tstnd:
PanTheR_oo7:
--- Citat: te-te-ac - 14 Ožujak, 2010, 03:04:03 ---sta si pofarbo blokove i disk i čeljust u bijelo ili je to takva mutava slika ? ::)
bas me zanima na sta ce ovo ispast.. pa kad se vec radi sta nisi skinio pa onda farbao.. :dontknow: :tstnd:
--- Kraj citata ---
blokovi i kocnice idu u crvenu, nikada nisam skidao blokove, a nisam bas dobar ni s vremenom, tak da nisam puno ni zagledo koliko tu ima posla ... mislim da mi je lakse zastiti cilindar i to je to, usis je i onako skinut, tako da mislim da i nema potrebe rastavljati to sve...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju