Tehnički kutak > Tuning skutera
Vakuum pumpa-runner 180 SP
CoK:
--- Citat: SPecial - 13 Siječanj, 2010, 00:40:46 ---Cekam da dodes na fax pa da popricamo ko ljudi,ili neka cuga. Dakle,na gornjoj vakuum pumpi zacepim vakuum,i samo spusti cijev od dovodas direktno u karburator? Samo cu otvorit vakuum,pa da vidim sta ce biti? Sta mislis o tome.
--- Kraj citata ---
To nece igrat,jer gorivo ne tece dok vakum ne otvori membranu.
Kako ces otvoriti vakum?
SPecial:
--- Citat: CoK - 13 Siječanj, 2010, 00:37:40 ---Posudica iz koje slavina vuce gorivo je na dosta udaljenom mjestu od karburatora,i mislim da kad bi se islo na slobodan pad nebi bilo najbolje rijesenje jer nije nimalo okomito. Prirubnica sa vakumom i problem rijesen
--- Kraj citata ---
Za prvu cu ruku pokusati sa otvorenim vakuumom (dakle pumpa ne radi).
U stanju sam nabave materijala za prirubnicu. Gdje mogu nabaviti one spojeve kakvi postoje na karbu,za cijevcice od dovoda,odvoda isl?
SPecial:
--- Citat: CoK - 13 Siječanj, 2010, 00:49:52 ---To nece igrat,jer gorivo ne tece dok vakum ne otvori membranu.
Kako ces otvoriti vakum?
--- Kraj citata ---
Jao pa vidi ti to. Zaboravih. Ako nista spojit cu je na usta,pa cu pumpat plucima.
SPecial:
--- Citat: R@d0 - 13 Siječanj, 2010, 00:46:41 ---meni nije isto htio upalit nikak jel vakum pumpa nije zatvarala i dok sam ga kurblo i to sve razmisljo sta bi moglo bit skuzio sam da mi je 2 litre i nes iscurilo u motor cilindar oko radilice i u auspuhu pun k. tak da se tog pazi da ti necuri stalno jel ces se namucit da iz spuha iscuris van sve!
probaj skinus svjecicu i prirubnicu zakurblaj i ak ti na rupe pocne bacat benge van onda ga je nafilalo i nemre kresnut tolko!
--- Kraj citata ---
Nije se presaugao jer sam sve to ucinio sta si ti napravio ,ispitao sam dovod goriva,rastavio karb i vrtio na anlaser,nema toga sto nisam ucinio. Jedino ga nisam udrio macolom.
speed:
ajmo ovako,sutra me nazovi pa cu doc do tebe i pogledat to,jel moze? ja nisam sutra cijeli dan na faxu :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju