Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje u vezi cilindra
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: zL!Ko - 13 Siječanj, 2010, 17:20:09 ---ma nemozes sam brusit cilindar.. malo je to slozeniji postupak da bi se tek tako mogo doma radit.
imas tu neke clipove o tome samo nznm dal ce ti otvorit http://www.strojnaobrada-jagic.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=42&Itemid=34
--- Kraj citata ---
e care hvala puno...javim ako sta sj**** il ako sta korisno napravim... :notworthy:
SPecial:
Daj tokaru da to pobrusi. Ne mozes nista dobro napravit jer stroj je stroj.
Mislio sam na poliranje kanala,ispuha i sl,jer se u ovo gore navedeno nitko ne upusta bez tokarskog stroja,glodalice i sl.
R@kija:
--- Citat: SPecial - 14 Siječanj, 2010, 01:52:41 ---Daj tokaru da to pobrusi. Ne mozes nista dobro napravit jer stroj je stroj.
Mislio sam na poliranje kanala,ispuha i sl,jer se u ovo gore navedeno nitko ne upusta bez tokarskog stroja,glodalice i sl.
--- Kraj citata ---
pa nemozes sa tokarskim strojem sirit i polirat kanale!!!!
to se radi sa biaxom i turpijama!!
SPecial:
--- Citat: rakitje00 - 14 Siječanj, 2010, 10:06:38 ---pa nemozes sa tokarskim strojem sirit i polirat kanale!!!!
to se radi sa biaxom i turpijama!!
--- Kraj citata ---
Ma daj covjece procitaj sto puse pa onda odgovaraj. I lik je pitao ono na sto sam mu prije odgovorio jer je trazio bas to portiranje.
Vjeruj mi da znam kako se radi na tokarskom stroju,jer sam neko vrijeme tokario, i svjestan sam da se kanali ne mogu tokariti.
Posto si spomenuo brusenje cilindra (sirenje za siri klip),onda sam spomenuo tokarski jer se pomocu njega ili glodalice to moze uciniti. Cak mislim da se to radi samo na glodalici.
VoRdA_NRG_MC3:
evo isturpio sam cilindar, i spustio celo klipa.... i uopce nisam obracao paznju i slucajno kontra stranu skinio tj. gornju...
i sta da sad radim, znaci celo nije spusteno prema ispuhu di bi trebalo biti nego na usisu.... :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju