Općenito > Generalno o skuterima
Ulje za scoot
vktr:
--- Citat: dida32 - 12 Siječanj, 2010, 21:05:00 ---i kako ti se cini?
--- Kraj citata ---
Smrdljivo. (2%)
E jel zna neko koja je razlika između crvenog i zelenog ulja , npr ono SIP ulje, uzeo sam kao za skuter i za motore na šaltanje (vespe kao) i ovo za vespe je zeleno a za skutere crveno.
i zašto je scoot sport crven.
zašto je valvoline koji je navodno mineralno(tako piše pozadi) zelen
ivanm je reko da je stihl crveni mineralni a zeleni sintetika(polu)
ZAŠTO?
dhorvat:
--- Citat: vktr - 12 Siječanj, 2010, 21:21:38 ---Smrdljivo.
--- Kraj citata ---
Silkolene meni ima super miris kad pravilno izgori. Ali i to što kažeš, odvratno smrdi ako ne izgori kako treba, znači da neš ne valja kod tebe :jerk:
dida32:
kad je dobro sagorjevanje super ima miris :toothy9:
vktr:
--- Citat: dhorvat - 12 Siječanj, 2010, 21:23:35 ---Silkolene meni ima super miris kad pravilno izgori. Ali i to što kažeš, odvratno smrdi ako ne izgori kako treba, znači da neš ne valja kod tebe :jerk:
--- Kraj citata ---
vidiš vidiš lako moguće, to je meni jednog dana odjednom počelo smrdit, mislim da mi je auspuh u kcu(ne u karlovcu) , moguće da neš ne valja s njim
http://www.imagesforme.com/show.php/902174_DSC08292Custom.JPG
možda do katalizatora, ma neš mu se pošemerile
dhorvat:
--- Citat: vktr - 12 Siječanj, 2010, 21:39:49 ---vidiš vidiš lako moguće, to je meni jednog dana odjednom počelo smrdit, mislim da mi je auspuh u kcu(ne u karlovcu) , moguće da neš ne valja s njim
http://www.imagesforme.com/show.php/902174_DSC08292Custom.JPG
možda do katalizatora, ma neš mu se pošemerile
--- Kraj citata ---
Pa ovaj auspuh čist solidno izgleda. Je da mu fali jedan poveći komad al je solidan :laughing7: :toothy11:
Daj sredi taj spuh! Ja se sjećam kad sam imal prebogatu smjesu jednom davno na ZX-u i dosta je smrdilo iza mene. Ali kad recimo uštelam i vozim se cijelo vrijeme na fol gasu i kad stanem na semaforu osjetim onaj miris ugodan nosu (ali ne ko TTS :toothy12:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju