Općenito > Generalno o skuterima
Ulje za scoot
Pupo:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Siječanj, 2010, 19:00:02 ---sva 2T ulja koja se koriste i za premix (a to su sva ;D ) imaju boju zato da se vidi da li je pomijesano sa benzinom.
Dok ne naprave rozu, metalik crnu, plavu i sl. morat cemo gledat ove boje koje si naveo :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ja sam imao TTS bez boje, odn. imao je boju kao normlno neobojano ulje.
vanjossi:
--- Citat: igor.sb - 21 Siječanj, 2010, 13:33:11 ---a ne znam, nisi vozio na stihlu ocito da vidis sta znaci dim kad je hladan :P
moze bit previse ako si ju tako nastelo :P iskljuciju, ne treba ti ona :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja imam iskljucenu, i ne sipam to ulje vec frend na trophyu(piaggio), al u svakom slucaju dobro ulje za 50 kn
gnjida-spojler:
ma dimi ko sam vrag,imao sam ga ja na nrg-iju pa se frend iza mene gusio :laughing6: :laughing6:
uglavnom ulje nije bas preporucljivo ako mislis cuvat motor..........
klembic:
deckici.. ja točim fuš silkolajn ulje 14000 km na malossi sportu.. i nema niti jedan ris, samo malo pri pocetku dok nije motor bio moj, i mozda malo od ifona jagode.. al sve pet tom ulju.. neznam kako miriše jer kad kot se vozim motorom sam prehlađen pa ne osjetim te blage mirise.. al kad sad nakrcam jagodu u benzin da vidis.. na stopu ti se zavrti od mirisa xD
dhorvat:
--- Citat: klembic - 21 Siječanj, 2010, 18:30:31 ---deckici.. ja točim fuš silkolajn ulje 14000 km na malossi sportu.. i nema niti jedan ris, samo malo pri pocetku dok nije motor bio moj, i mozda malo od ifona jagode.. al sve pet tom ulju.. neznam kako miriše jer kad kot se vozim motorom sam prehlađen pa ne osjetim te blage mirise.. al kad sad nakrcam jagodu u benzin da vidis.. na stopu ti se zavrti od mirisa xD
--- Kraj citata ---
Ma i ja sam htio na ipone od jagode, ali sam se nekako predomislio. Kužiš, vozim 32 tisuće na kitu i 43 tisuće na serijali prije toga na Fuchu Silkolene SS2 i tolko je dobro da ga nebi nikad mijenjal :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju