Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat Top performans?
Aerox007:
--- Citat: dida32 - 16 Siječanj, 2010, 23:03:25 ---brzina je porasla, zivahniji je i moram jos zamjenit sutra centralni koji mi se cini kak sam stiskal jednog i drugoc, cini mi se da je twrdi pa budem pisal kak se ponasa u totalu... :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
jel ima kakvih rupa???
dida32:
nema rupa, al po ubrzanju je stvarno super :toothy9:
Aerox007:
--- Citat: dida32 - 16 Siječanj, 2010, 23:46:13 ---nema rupa, al po ubrzanju je stvarno super :toothy9:
--- Kraj citata ---
i ja sam vozil na top variu fakat sam bil prezadowoljan, nema rupe, ubrzanje predobro ali sad sam stavil multivar za kompresiju i nema boljega :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: dida32 - 16 Siječanj, 2010, 23:46:13 ---nema rupa, al po ubrzanju je stvarno super :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ma nemaš ti do TOP-a. TOP je Minarelli i čim ti ugradiš minarellijevo srce u Piaggia, mora bolje ić :toothy12:
Znači TOP od sad preporučujemo i za Piaggia? :toothy11:
Koja je razlika u cijeni naspram Multivara 2000?
--- Citat: Aerox007 - 16 Siječanj, 2010, 23:47:48 ---i ja sam vozil na top variu fakat sam bil prezadowoljan, nema rupe, ubrzanje predobro ali sad sam stavil multivar za kompresiju i nema boljega :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A ti ne spammaj jer ovo nije OFFTOPIC i mogo bi se netko od moderatora malo iživcirat pa te na kratko hlađenje pošalje. Opet! :binkybaby:
Aerox007:
--- Citat: ---A ti ne spammaj jer ovo nije OFFTOPIC i mogo bi se netko od moderatora malo iživcirat pa te na kratko hlađenje pošalje. Opet! :binkybaby:
--- Kraj citata ---
ne spammam :nono: :nono:sam sam reko moje dozivljaje od strane topovog variomatika :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju