Tehnički kutak > Tuning skutera

pucanje bloka

<< < (5/6) > >>

dhorvat:

--- Citat: Aerox007 - 12 Siječanj, 2010, 16:06:38 ---
mnogi su presli i nije im se nis dogodilo...ali ko zna mozda bas ti postanes poseban slucaj ali nedo bog :dontknow:

--- Kraj citata ---

Nemora bit poseban slučaj da mu pukne blok. Dekl je dio bloka i daje bloku čvrstoču dok je zašerafljen sa svim šerafima i dihtungom.  :headbang:

Ako mislite da naprezanje bloka nije toliko da bi moglo proći granicu izdržljivosti materijala, onda slobodno skinite dekl  :happy3:

runner_sp180:
a nije pametno za uradit al sta je tu je.. stavi na dekl sve sarafe i eto.. stavit sarafe u rupu gdje nema dekla.. ne vidim sta ces time dobit..

aprilia area 51:
hvala decki...a jbg sta sad kad sam ga vec odrezo nek izdrzi dok se se ne snadem za drugo...

dhorvat:

--- Citat: aprilia area 51 - 12 Siječanj, 2010, 21:08:19 ---hvala decki...a jbg sta sad kad sam ga vec odrezo nek izdrzi dok se se ne snadem za drugo...

--- Kraj citata ---

Najviše blok trpi ako dižeš motor na prednji pa ti padne na zadnji kraj. Tak je frendu puko blok na serijali s tim da je on IMAO dekl  :headbang:

aprilia area 51:

--- Citat: dhorvat - 12 Siječanj, 2010, 21:16:09 ---Najviše blok trpi ako dižeš motor na prednji pa ti padne na zadnji kraj. Tak je frendu puko blok na serijali s tim da je on IMAO dekl  :headbang:

--- Kraj citata ---

na svu srecu neizvodim te piz#arije s motorm ja se samo vozim... :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju