Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox-stup i trokut????
franko666:
samo cu dodat,lojntrug prve kocnice 270 kuna u yamahi.. hehe
dhorvat:
--- Citat: franko666 - 25 Siječanj, 2010, 16:41:58 ---samo cu dodat,lojntrug prve kocnice 270 kuna u yamahi.. hehe
--- Kraj citata ---
lojntrug? Čovjeće to je nekaj novo? Jel to neka elektronika za priključivanje ABS-a na skuter :dontknow:
Ljudi daj nemojte smišljat riječi koje ne postoje :drunken_smilie: Lajtung je ostao u kajkavštini (i šire) još od Austro-ugarske kada se na našim područjima provodila germanizacija. Die Leitung (po Vuku Karadžiću: lajtung) je u prijevodu na hrvatski - žica ili kabel.
Evo vam i pismeno :icon_biggrin::
http://www.eudict.com/indexHr.php?word=Leitung&go=Tra%C5%BEi&lang=gercro
Kaj vam se ne smiju drugi dok razgovarate i kad tak nekaj bubnete :laughing9:
Mrle Mrki:
tako je horvat care, ako neko ne zna, trebale bi se na forumu koristit iskljucivo rijeci koje svi razumiju. a ne svako selo ima svoje ime za nesto. :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: Mrle Mrki - 25 Siječanj, 2010, 20:27:16 ---tako je horvat care, ako neko ne zna, trebale bi se na forumu koristit iskljucivo rijeci koje svi razumiju. a ne svako selo ima svoje ime za nesto. :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Tome chatovi služe. Ja garantiram da ST chat nema pojma ništa što mi pišemo u Zagorje čretanju :drunken_smilie:
fatal1ty:
Pa imam ja od novog roxa...fino se potokari stup da bude ko stari i to je to...ostalo bi trebalo pasat,sumnjam da je neka ogromna razlika pošto su plastike iste,volan itd....u svakom slučaju uvijek se može složit,a ak se mogu na peugeota stavit komplet vilice od vxr-a kak se nebi moglo na aeroxa stavit od aeroxa...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju