Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox-stup i trokut????

<< < (3/4) > >>

franko666:
samo cu dodat,lojntrug prve kocnice 270 kuna u yamahi..  hehe

dhorvat:

--- Citat: franko666 - 25 Siječanj, 2010, 16:41:58 ---samo cu dodat,lojntrug prve kocnice 270 kuna u yamahi..  hehe

--- Kraj citata ---

lojntrug? Čovjeće to je nekaj novo? Jel to neka elektronika za priključivanje ABS-a na skuter  :dontknow:

Ljudi daj nemojte smišljat riječi koje ne postoje  :drunken_smilie: Lajtung je ostao u kajkavštini (i šire) još od Austro-ugarske kada se na našim područjima provodila germanizacija. Die Leitung (po Vuku Karadžiću: lajtung) je u prijevodu na hrvatski - žica ili kabel.

Evo vam i pismeno  :icon_biggrin::
http://www.eudict.com/indexHr.php?word=Leitung&go=Tra%C5%BEi&lang=gercro

Kaj vam se ne smiju drugi dok razgovarate i kad tak nekaj bubnete  :laughing9:

Mrle Mrki:
tako je horvat care, ako neko ne zna, trebale bi se na forumu koristit iskljucivo rijeci koje svi razumiju. a ne svako selo ima svoje ime za nesto. :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: Mrle Mrki - 25 Siječanj, 2010, 20:27:16 ---tako je horvat care, ako neko ne zna, trebale bi se na forumu koristit iskljucivo rijeci koje svi razumiju. a ne svako selo ima svoje ime za nesto. :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Tome chatovi služe. Ja garantiram da ST chat nema pojma ništa što mi pišemo u Zagorje čretanju  :drunken_smilie:

fatal1ty:
Pa imam ja od novog roxa...fino se potokari stup da bude ko stari i to je to...ostalo bi trebalo pasat,sumnjam da je neka ogromna razlika pošto su plastike iste,volan itd....u svakom slučaju uvijek se može složit,a ak se mogu na peugeota stavit komplet vilice od vxr-a kak se nebi moglo na aeroxa stavit od aeroxa...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju