Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

meet u Osijeku??

<< < (13/24) > >>

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: igor.sb - 27 Veljača, 2010, 14:04:29 ---a bokte sto si ti cudan

13. 14. 3   :toothy11:

jebes to najjaci meetovi su u kvartu  :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

da,da kvart je zakon.....
al najgore je kad se organizator našminka......ko zadnja kuga i krene samo kljucat!!!!!

te-te-ac:
deco prosla su ta vremena zezanja i šeganja.. sad svako gleda svoje dupe.. ili šupak ak ima onak velik

bolje cu umjesto se ponovcat i pripomoc organizaciji oko sprejeva crtanja start lenije, bemzima za one koji nemaju 15 kuna sto mu mama ostavi za kavicu s ekipom , baklje ,nove svječice .. itd. .... otic u kaufland i kupit adidas orginal to je ovo ak neznate  :hello:

walkay:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 28 Veljača, 2010, 23:07:22 ---
da,da kvart je zakon.....
al najgore je kad se organizator našminka......ko zadnja kuga i krene samo kljucat!!!!!

--- Kraj citata ---

Pa j****u, ne moze biti samo u kvartu!  :toothy12: Nije bilo vec dosta dugo, evo lijepo vrijeme, moramo to iskoristiti!

Mislav46:
evo ovako, posto su mi javili par clanova da nemogu doci 14.3 na meet iz opravdanih razloga, pomicem na 21.3 u nedelju, okupljanje pocinje u 14:00h u gradu kod kino europa na klupicama (gdje su se prvi skuterasi nekad okupljali  :toothy12:), okupljanje traje pola sata zatim uz dogovor  pravim đir po gradu i završavamo na suzuki.....nadam se velikom odazivu..... :toothy9: :toothy9:

walkay:
Odlicno! Ja sam tamo, ajmo ljudi upalite skutere i vidimo se!  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju