Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

meet u Osijeku??

<< < (2/24) > >>

gumy:
ak složim do onda skuter i ak bude bar 5 stupnjeva vani što se mene tiče može.. a di kontate?

te-te-ac:
imam reumu..  :happy8: :toothy12:

Mislav46:
ako nas vrijeme posluzi i uspije se skupit neka grupica mozemo otic do suzuke ako bude zainteresiranih ali nekako sam vise raspolozen za voznjicu gradom  :icon_biggrin:,moj prijedlog bi bio poligon kod getroa-dobra zajebancija, nedjeljom nema zive duse....prijedlog clana neer-a "a mozemo po burek i jogurt u kolibri i onda kod katakombi"  :toothy12: sve u svemu ak se neuspijemo okupit ovaj vikend prebacujemo za iduci  :toothy12: prijedlozi dobrodosli

neer:

--- Citat: te-te-ac - 11 Siječanj, 2010, 19:47:45 ---imam reumu..  :happy8: :toothy12:

--- Kraj citata ---
masirat cemo se međusobno...da odemo na burek i na neko skrovito vlazno mjesto  :)

jopa:

--- Citat: Mislav46 - 11 Siječanj, 2010, 20:12:54 ---ako nas vrijeme posluzi i uspije se skupit neka grupica mozemo otic do suzuke ako bude zainteresiranih ali nekako sam vise raspolozen za voznjicu gradom  :icon_biggrin:,moj prijedlog bi bio poligon kod getroa-dobra zajebancija, nedjeljom nema zive duse....prijedlog clana neer-a "a mozemo po burek i jogurt u kolibri i onda kod katakombi"  :toothy12: sve u svemu ak se neuspijemo okupit ovaj vikend prebacujemo za iduci  :toothy12: prijedlozi dobrodosli

--- Kraj citata ---
ako mislite se tako okolo vozat ja nejdem motorom  :-[ neam regu neam vozačku,,,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju