Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
meet u Osijeku??
dhorvat:
--- Citat: neer - 14 Siječanj, 2010, 15:45:25 ---kera cemo ispeć za dotorea hot dog.horvatu hambić :headbang:
--- Kraj citata ---
Daj bar neku šunku okreni ak se već nema za cijeloga :toothy9:
Mislav46:
evo da nebude da je tema odumrla, meet i dalje vrijedi samo se ceka toplije vrijeme....kao sto vidimo sugavi snjeg neodustaje... :angry9:.....pisat cu updateove, da nebi pomislili da smo zaboravili na vas :toothy12: decki iz zg i samobora nemojte misliti da na vas ne racunamo.... :hello:
_r0bi_:
--- Citat: Mislav46 - 08 Veljača, 2010, 10:58:07 ---evo da nebude da je tema odumrla, meet i dalje vrijedi samo se ceka toplije vrijeme....kao sto vidimo sugavi snjeg neodustaje...
--- Kraj citata ---
.....aaaaaaaaaaaaa bravo lega.....nadam se skorom viđenju...... :laughing7:
Mislav46:
evo ovako donio sam odluku sa jos par clanova foruma, nakon sto se otopio snjeg i izaslo malo sunca :toothy11:....meet bi se trebao odrzati u nedelju 14.03, ako nas vrijeme dobro posluzi.....znaci okupili bi se na suzuki, decki sto stuntaju malo pokazali svoje vjestine, bacili koji drag race... :toothy12: nakon cega bi napravili koji krug po gradu, svratili mozda do poligona (neznam koliko je to moguce, nedeljom autoskole nerade), mozete ostaviti jos svoje primjedbe....zainteresirani pisite malo..... :toothy11:
igor.sb:
ak ces mi posudit diteca idemo SBreplica i ja :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju