Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
meet u Osijeku??
Mislav46:
--- Citat: _r0bi_ - 12 Siječanj, 2010, 18:34:02 ---...naravno da ima :toothy10:
...al u ned radim drugu tak da....jbga :laughing3:
--- Kraj citata ---
a gledaj sve ovisi koliko se ljudi odazove, nitko ne garantira da ce to biti ova nedelja, jel radis svaku nedelju ili??
_r0bi_:
--- Citat: Mislav46 - 12 Siječanj, 2010, 19:35:04 ---a gledaj sve ovisi koliko se ljudi odazove, nitko ne garantira da ce to biti ova nedelja, jel radis svaku nedelju ili??
--- Kraj citata ---
....da jasno mi je care :icon_thumright:....cuj smijenski rad prva druga treca....tak da ispadne svakako....jbga :laughing7:
....a cuj na kraju pa bit ce meetova,sezona tek dolazi tak da.....nema brige... :frajer:
....se slazes samnom.... :icon_scratch: :odlicno:
Mislav46:
ma ovdje kod nas propao slucaj sto se tice meetova :toothy12: vidis da se i ja borim sad, samo kak bi se skupilo par klosara na skuterima :toothy10: al sredit cemo nesto, lako mi to pomaknemo na subotu ak se ne javi jos ljudi :toothy11: zivio :headbang:
_r0bi_:
--- Citat: Mislav46 - 12 Siječanj, 2010, 20:13:45 ---ma ovdje kod nas propao slucaj sto se tice meetova :toothy12: vidis da se i ja borim sad, samo kak bi se skupilo par klosara na skuterima :toothy10: al sredit cemo nesto, lako mi to pomaknemo na subotu ak se ne javi jos ljudi :toothy11: zivio :headbang:
--- Kraj citata ---
....ma nije propali slucaj jbte val nas ima malo ili ljudi nisu za druzenja jbte neznam koji k....a da a vald kad dode bolje vrijeme ni ja bas ne podnosim ovu ladnocu.... :o_ne:
...bit ce frende za koji mjesec ne sekiraj se :laughing7:....pa makar nas par na pivkana osli negdi u tvrđu....aha :headbang: :hello:
Mislav46:
--- Citat: _r0bi_ - 12 Siječanj, 2010, 20:39:58 ---
....ma nije propali slucaj jbte val nas ima malo ili ljudi nisu za druzenja jbte neznam koji k....a da a vald kad dode bolje vrijeme ni ja bas ne podnosim ovu ladnocu.... :o_ne:
...bit ce frende za koji mjesec ne sekiraj se :laughing7:....pa makar nas par na pivkana osli negdi u tvrđu....aha :headbang: :hello:
--- Kraj citata ---
malo ima ovakvih kraljeva dns :toothy12: nema care gledam uz zadnjih par godina osijek se srozao jako nisko sto se tice moto i skuter susreta vise skuterasa ima u vinkovcima,vukovaru i manjim gradovima nego ovdje kod nas, sjecam se prije jedno 5-10g dok je buraz bio u tim vodama jos bilo je puno vise motorista skuterasa u samom gradu, danas je to sve oslo u zaborav svi prodali motore kupili aute :angry7: :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju