Tehnički kutak > Tuning skutera
sf nece upaliti nakon voznje po bljuzgi
Ivan_drifter:
ovako imam pitanje imam sf2 i neki dan se vozim p0o bljuzgi (mokra cesta vani hladno ) i motor odjednom koda se karb se zastopo ono pali okretaji i snaga motora ali radi i ja pustim gas i on se ugasi i ja na kurblu a on koda nema kompresije nis doguram ga doma i pogledam kompresije ima kurbla se vratila u tvrdocu i sve al motor nece upalit koda nedobiva smjesu....suha mu je svjecka ja zastopam na karb rukom zrak i na ruku mi vec gorivo ide al svjecka suha.....iskra uredna imam isti slucaj i s drugim motorem i nece ...medutim drugi sf (ac) prima bar i radi po par sekundi)oba su krepala od voznje po bljuzgi
Drnda:
meni su problem radile instalacije, tj skvasile bi se (konektori) i poslije crkla bobina...pa druga iza nje opet.... :confused5:
uglavnom provjeri dobro spojeve, ako ima iskru i gorivo treba upaliti..
probaj naliti malo benge u cyl pa onda....
Nix.jet:
A mozes i pozvat frenda mehanicara da ti za neku sitnu pinku popravi sve kvarove :headbang:
Ivan_drifter:
da zato ja tebi slazem motor a ti mene slepas
Ivan_drifter:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2010, 15:28:35 ---meni su problem radile instalacije, tj skvasile bi se (konektori) i poslije crkla bobina...pa druga iza nje opet.... :confused5:
uglavnom provjeri dobro spojeve, ako ima iskru i gorivo treba upaliti..
probaj naliti malo benge u cyl pa onda....
--- Kraj citata ---
ej drnda al j****u moj ima sve i nece.... :dontknow:iskra kompresija samo jedan nema smjese al srugi ima sve i nece
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju