Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
današnja vožnja
vanjossi:
nisam prije primjetio da se spominje moje ime, a ti ive nemoj s#at jer sam ja pozvao decke da dodu, ali je meni rikno net taj vikend a nismo razmjenili br moba.
evo decki su dosli napokon u pulu, nazalost nije dosla cijela nasa ekipa(nemaju benza :toothy12: ) tako da smo mi duzni jedan dan doci do novigrada!
sto se tice rijeke, dolazi ekipica iz pule, a ja se razmišljam dali da vozim stalkera do rijeke ili da on ipak spava u kombiju :toothy11:
pajo:
--- Citat: vanjossi - 18 Siječanj, 2010, 01:32:50 ---nisam prije primjetio da se spominje moje ime, a ti ive nemoj s#at jer sam ja pozvao decke da dodu, ali je meni rikno net taj vikend a nismo razmjenili br moba.
evo decki su dosli napokon u pulu, nazalost nije dosla cijela nasa ekipa(nemaju benza :toothy12: ) tako da smo mi duzni jedan dan doci do novigrada!
sto se tice rijeke, dolazi ekipica iz pule, a ja se razmišljam dali da vozim stalkera do rijeke ili da on ipak spava u kombiju :toothy11:
--- Kraj citata ---
i mene brine neznam dali da idem sa skuterom ili u konbi nedamise se baš opet gužvat na ovij dasci od sica??
benelli:
joj pa kavi ste vi bajkeri kakav ludi kombi idemo ljepo polako,i ako treba svakih 20 min na cugu i rijeseno,taman da se motori ohlade i da malo ustanes sa one daske
pajo:
--- Citat: benelli - 18 Siječanj, 2010, 11:37:36 ---joj pa kavi ste vi bajkeri kakav ludi kombi idemo ljepo polako,i ako treba svakih 20 min na cugu i rijeseno,taman da se motori ohlade i da malo ustanes sa one daske
--- Kraj citata ---
nije mi problem radi brzine za tamo nego za nazad zadnji put leđa i guzica mi otpala.a dosta puta smo i stajali još nas kiša uhvatla ali ajde.
još čemo viditi ja ipak možda rađe skuterom,vidit čemo kolko če se skupit iz pule?
Ive_MHR:
nabim ja vas i kombi DASKA ZA RIJEKU NA RUNNERU I PUCA MI K :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju