Tehnički kutak > Tuning skutera
razlike u big bore mašinama
R@kija:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Siječanj, 2010, 22:24:58 ---mislim da je ova van dekla matica kod malo novijih bila, i opcenito cvrsce je tako rjesenje
ac i lc, moze biti razlika, sto ac nemaju blokiranu struju( ili manje retardiraju paljenje) opcenito hladjenje, neki modeli imali disk, neki ne, kanal kod lc modela kao 180 ccm ima, a na ovim big bore ac ga treba napraviti kao i rupu za lezaj vodene...
--- Kraj citata ---
modeli sr oko 2001 imaju nosace za kljesta,i ac ima rupu za vodu...samo probusis skroz i stavis elektricnu ne isplati se stavljat ovu..i stavis lulicu za vodu ima navoj sve samo ju turnes...tak da netreba nikakve rupe za lezaje..samo prebusit do kraja rupu za lulicu...
--- Citat: Drnda-1 - 10 Siječanj, 2010, 22:30:30 ---mislim da sr 125, 150 i skiper su iste makine
--- Kraj citata ---
cini se da su iste...npr. od sra kotac ne pase na skiper!!
Bruno1990:
--- Citat: rakitje00 - 10 Siječanj, 2010, 22:45:45 ---modeli sr oko 2001 imaju nosace za kljesta,i ac ima rupu za vodu...samo probusis skroz i stavis elektricnu ne isplati se stavljat ovu..i stavis lulicu za vodu ima navoj sve samo ju turnes...tak da netreba nikakve rupe za lezaje..samo prebusit do kraja rupu za lulicu...
cini se da su iste...npr. od sra kotac ne pase na skiper!!
--- Kraj citata ---
pase od sra kotac na skipper..samo je promjer na felgi za bubanj veci i nemoze se kocit
R@kija:
da to sam mislil sr ima vece pakne!
igor.sb:
imaju stari skiper blokovi sa promjer bubnja 110mm
i noviji skiper blokovi sa promjerom bubnja 140mm kao i sr kao i fxr
99 god nema nosace za kljesta, 2000 ima nikad nisam vidio blokove 01
samo 99 imaju maticu unutra, a 00 i 01 matica unutra (00 kako naletis) il van
nisu iste 125 masine uzi blokovi tj karter
nijedni ac blokovi nisu imali disk
ne ide original vodena u ac blokove, samo vanjska
toliko od mene
R@kija:
ček igor jel pase onda od fxra radilica pune polutke u blok od sra125??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju