Ostalo > Chat house

BRONX 2% chat (zupanja i okolica)

<< < (6/36) > >>

flomo:

--- Citat: aprilia area 51 - 28 Siječanj, 2010, 19:56:26 ---mhr....pezo je strava...ovaj undertail je predobar... :icon_thumright:

a tu vespu od smole znam to je bas nak motor za starije... :toothy3:

flomo ti je sve reko...mos stavit kompletne prenose i auspuh...al nece to biti bas to...bolje ti ja vak kak ti je on reko uzmi si blokove minarelli karb verzija i polako slazi na njih sve sta oces i onda samo stavi na motor i to e to... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

na toj aprili nije minarelli masina nego piaggio..od 2004 aprilia ima piaggio masinu :headbang:

aprilia area 51:

--- Citat: flomo - 29 Siječanj, 2010, 13:59:28 ---
na toj aprili nije minarelli masina nego piaggio..od 2004 aprilia ima piaggio masinu :headbang:

--- Kraj citata ---

a joj da zaj#bo sam se...al bolje nek stavi minarelli bit ce brzi nego s piaggiom... :toothy9:

flomo:
zasto bi stavio minarelli ???mora pravit i nosace i svasta kemijat...a motor nov...heloooouuu

aprilia area 51:

--- Citat: flomo - 29 Siječanj, 2010, 20:01:00 ---zasto bi stavio minarelli ???mora pravit i nosace i svasta kemijat...a motor nov...heloooouuu

--- Kraj citata ---

koji si ti lik... ;D

je nevidis da se zajebajem... :toothy9:

mhr-team:
ma nek stavi dečko zx-a, variomat i eventualno kvačilo i motor će fino ići, a trošit će ko upaljač...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju