Tehnički kutak > Tuning skutera
malosi sport
tajfun:
a jeli zna netko gdje ima za kupit karika za polini evo 1 u hr i koja je cijena?i meni je na polini evo dosta širi klip nego na mhr replica a mislim da za oba piše da su 47.6 zna netko možda jel sam ja u krivu i koji je klip onda na replici za pia?
ivanm:
polini sport za peugeot LC ima deblju stjenku pa se da brusiti više i njega je hac proširivao, za piaggio npr ima dosta tanju, pa nevjerujem da bi se dao više od 48.. mora ostati bar 1 mm stjenke netaknute..
R@kija:
--- Citat: tajfun - 11 Siječanj, 2010, 07:03:22 ---a jeli zna netko gdje ima za kupit karika za polini evo 1 u hr i koja je cijena?i meni je na polini evo dosta širi klip nego na mhr replica a mislim da za oba piše da su 47.6 zna netko možda jel sam ja u krivu i koji je klip onda na replici za pia?
--- Kraj citata ---
47mm je klip od mhr replice za piaggio!!!
KOLKI JE POLINI EVO KLIP VELICINE???
tajfun:
polini evo je 47.6 a jeli netko zna jel ima ami trade ovaj ili neka druga trgovina kariku za njega i koja je cijena?
R@kija:
--- Citat: tajfun - 11 Siječanj, 2010, 21:47:23 ---polini evo je 47.6 a jeli netko zna jel ima ami trade ovaj ili neka druga trgovina kariku za njega i koja je cijena?
--- Kraj citata ---
moraju imat takve stvari na lageru!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju