Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Habana

<< < (2/6) > >>

mario_f15:
jel to 2t ili 4t?
volio bi to provozati... :icon_biggrin:

shegy:
auuu pravi izbor!   :icon_thumright:
stvarno mi se svidja! puno sretnih km zelim

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 09 Siječanj, 2010, 19:09:09 ---kad smo mi naviknuti na ovaj agresivni look pa je nama i to udobno... u ovom bi zaspali i razbili se valjda kolko je udoban  :headbang:

--- Kraj citata ---

Tak je na kristininom Malagutiju. Skoro sam zaspo tu 200 metara do dućana na motoru  :drunken_smilie:

CoK:
Odlican skuter  :icon_thumright: Imao sam prilike vozit,od 125 ostalih skutera ovaj je zbilja i vise nego dobar. Ide odlicno,ugodan ma sve 5  :icon_thumright:

Jedina mana mu je sto je malo nepristupacan kod rastavljanja. Evo mali hint,pripazi kod sklapanja variomata kako stavljas zupcanik od alnasera (nemrem se sjetit kak se to zove),napravljen je od aluminija i ima zubce male na sebi koji se lako potrose i onda kad verglas u prazno se okrece...

Puno sretnih kilometara  :hello:

Alekre:
Hvala kolege :)

Pre svega, nije 125ica nego 50ica 2T. Mada je i izgraviran kao da je jaci, 120km/h, jos kada se uzme da je teska 103kg prosto je nemoguce uhvatiti i 95km/h. No dobro, ne razmisljam previse o tome jer je ipak skuter za opustenu voznju. Za sada nisam zapazio neke mane, osim gepeka koji je bas mali u odnosu na velicinu skutera. Full face ne moze da stane.

Inace, nisam napisao: Godiste kraj 1999. Km: 27300, placena 570. Potraga je trajala od avgusta 2009. godine i necete mi verovati su mi lomove ljudi nudili za slican novac. Tako da, sve u svemu mislim da sam dobro prosao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju