Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Habana

<< < (5/6) > >>

neer:
imao sam priliku vozit habanu 125 prejeben skuter  sic mu je udoban ide fino malo trosi ,stvarno super skuter mislim da je ovo best buy ako si trazio tak sta

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Alekre - 11 Siječanj, 2010, 00:10:31 ---''Samo'' 27,000. Uzelo je maha nema sta, cuje se da zvecka vrlo malo ali ide lepo i necu ga otvarati sve dok bas ne izgubi performanse i postane mrcina. Vizir necu da skidam, lepsi mi je sa vizirom i manje duva. Inace je orig. Aprilijin. Sto se motora tice, Morini masina. Ne znam bas puno o njima ali da je lose ne bi bilo u Apriliji valjda  :happy6:
Sto se guma tice, Savine mi se uopste ne svidjaju i cuo sam losa iskustva od ljudi koji ih koriste. Jednostavno, ofarbacu bok Metzelera i nema frke  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
rekao sam samo 27000 u smislu da je dosta ;)

e i nemoj ga tjerat do kraja, ako nešto lupka rastavi i popravi.Prijenos i sve vitalne dijelove pregledaj jer za morini nema puno dijelova i ako ti nešto rokne morat ćeš samnom poslovat  :toothy12: :icon_biggrin:

Alekre:
Nema valjkova, nema merenja izduvnih gasova... Proverava se samo broj motora i rama + signalizacija.

Eeee, vidimo se tamo, na 50000-55000, a mozda ni tada :P

Neer, area:
Da - da, tako nesto. Cruising FTW

runner_sp180:
u pravu je, to je 50 2T... brat ima 125, isti su ali ovaj ima kurblu i nesto drugaciji spuh..

shegy:

--- Citat: Alekre - 11 Siječanj, 2010, 19:58:07 ---Nema valjkova, nema merenja izduvnih gasova... Proverava se samo broj motora i rama + signalizacija.

--- Kraj citata ---

uuuuuu de nabaci neku drugu masinu... po mogucnosti 4t i bude prava pila!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju